Ana SayfaKimdirAnıl Kır Kimdir?

İlgili Postlar

Anıl Kır Kimdir?

Türk oyuncu olan Anıl Kır Kimdir? Anıl Kır kaç yaşında ? Anıl Kır aldığı roller nelerdir? Anıl Kır aslen nereli? Anıl Kır hangi burç? Anıl Kır hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

01 Ocak Doğumlu Ünlüler

Anıl Kır Kaç Yaşında? Anıl Kır Aslen Nereli? Anıl Kır Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Anıl Kır, 01 ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Anıl Kır Kimdir?

Başarılı oyuncu Anıl Kır, 01 ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anıl Kır Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Tiyatro Bölümü Mezunu mezunudur. Domus Sanat Çiftliği, Eskişehir Go Sahne ve Ankara Sanat Tiyatrosu’nda rol almış, Töre isimli oyun ile 9. Lions Tiyatro Ödülleri Umut Vaadeden Genç Yetenek Ödülü ödülünün sahibi olmuştur. Bugüne kadar Aşk ve Günah, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Seni Seven Ölsün isimli projelerde rol almıştır. Ayrıca Hiç Kimsenin Öyküsü isimli tiyatro oyununda sahne almıştır. Başarılı oyuncu Kır, eğitim hayatına Trabzon Kanuni İlkokulu ile başlamıştır. Ardından Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Oyuncu, öncelikle Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne dereceyle girmiştir. Boş zamanlarında gittiği Ankara Sanat Tiyatrosu’nda yer almıştır.  Ardından Kır, okuduğu hukuk fakültesini dondurmuştur. Tiyatro çalışmalarına ağırlık vermiştir. Bir süre sonra yeniden sınava girerek Ankara Üniversitesi Dil Tarih- Coğrafya Tiyatro Bölümü’nü yine dereceyle kazanmayı başarmıştır ve bu bölmden yine birincilikle mezun olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler