Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kasapoğlu Gülfem'i Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kasapoğlu Gülfem’i Kaçırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kanunsuz Topraklar, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Davut, devletin adamlarıyla iş birliği yapıyor ve idam sehpasına çıkıyor. Kasapoğlu, Davut’u ipten kurtarıyor. Kaçırılan silahların Ali’de olduğu anlaşılıyor. Gülfem, Davut’u kendisini kaçırması için bekliyor. Gelmeyince Ali’yle nişanlanıyor. Nişan sonrası Gülfem ile Davut’u öpüşürken babası görüyor. Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kasapoğlu, Gülfem’i kaçırıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Kasapoğlu Gülfem’i Kaçırıyor!

Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 1. fragmanında; Malik, Gülfem’le Davut’u öpüşürken görünce kızını eve kapatıyor. Gülfem, babasına o evden cenazesi de çıksa Ali’yle evlenmeyeceğini söylüyor. Kasapoğlu, Gülfem’i zorla kaçırıyor ve onunla Ali’yi tehdit ediyor. Fatma, Davut’a Gülfem’le imam nikahı kıyılacağını söylüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Davut, devletin adamlarıyla anlaşıyor ve onların tüm dediklerini yapıyor. Vatana ihanet suçuyla Davut, idam edilmek üzere hazırlanıyor. Tam idam edilecekken Kasapoğlu gelip Davut’u idamdan kurtarıyor. Kasapoğlu, Davut’u kaçırıyor. Ancak, kafasında da soru işaretleri oluşuyor.

Gülfem, Ali’yle evlenmeyi kabul ediyor. Kadınlarla konuşmak için giden Gülfem, onların madene girmek istemediğini, Davut’un onlara para verdiğini öğreniyor. Nişan günü kararlaştırılıyor.

Fikriye, gidip Davut’a ablasının 9 kadının madene girmesi için Ali’yle evlenmeye razı olduğunu söylüyor. Davut, Kasapoğlu’ndan gerçekleri öğreniyor. Aslında silahları kaçıranın Ali olduğunu ve onun silah kaçırıp Yunanlara satacağını sonradan öğrendiğini Kasapoğlu Davut’a anlatıyor.

Kasapoğlu, kendisini öldürmeye çalışanın Ali olduğunu anlayıp Hıdır’ın yaralı olarak kaçmasına izin veriyor. Davut, Hıdır’ı takip edip Kasapoğlu’nun doğru söylediğini onun Ali’nin adamı olduğunu öğreniyor.

Gülfem’i de orada görünce onu Ali’yle evlenmemesi için uyarıyor. Ali’yle evlenmek istemeyen Davut’a aşık olan Gülfem, kaçmak için ona gün ve saat veriyor. Davut, Gülfem’i kaçırmak için gideceği saatte yetişemiyor.

Ali ile Gülfem, nişanlanıyor. Kasapoğlu, Ali’li öldürmek için nişan dönüşü adamlarına pusu kurduruyor. Davut, Gülfem’in de arabada olacağını düşünüp son anda oraya yetişiyor. Ama Ali’nin arabası arıza yapınca onlar başka bir arabayı kurşunluyor. Masum bir şoför orada hayatını kaybediyor.

Malik, Ali’nin kötü işlere bulaştığını anlıyor ve kızıyla evlenmesine müsaade etmeyeceğini söylüyor. Ali ise, Maliki, önceden işlediği ve sadece Çolak’ın bildiği kadın cinayetiyle tehdit ediyor.

Davut, Gülfem’i görmek için eve geliyor ve oraya onu almak için geldiğini söyleyip onu öpüyor. O sırada Malik eve geliyor ve Davut’la kızı Gülfem’i öpüşürken görüyor.

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem’in Olduğu Araba Saldırıya Uğruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler