Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 10. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 9 haftayı geride bıraktı. 10. haftanın ilk gününde 13 yarışmacı kaptanlık oyununu kazanabilmek için mücadele verdi. En iyi Çiğ Köfte’yi yapan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu. MasterChef 10. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kaptanı kazandı? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 10. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Geçtiğimiz hafta Rabia’nın elenmesiyle geriye 13 yarışmacı kaldı. 13 yarışmacı stüdyoya girdi ve önce geçen haftada neler yaşandı onlar konuşuldu. Daha sonra kutular açıldı ve yarışmacılar Çiğ Köfte yapacaklarını anladılar. Sonra yarışmacılar dışarı alındı ve stüdyodaki tezgahlar alındı yerlerine yer sofraları kuruldu.

KAPTANLIK OYUNU!

13 yarışmacı sürenin başlamasıyla en iyi Çiğ Köfte’yi yapmak için mücadele verdi. Azize, hayli iddialı başladı. Verilen sürenin bitiminde şefler tek tek yarışmacıların Çiğ Köftelerinin tadımını yaptı. En başarılı üç yarışmacıyı öne çağırdılar.

Bunlar Azize, Ateş ve Burcu oldu. Burcu, üçüncü olarak tekrar yerine döndü. Azize ikinci oldu ve Ateş, günün en iyi Çiğ Köftesini yaparak mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. İlk kez takım kaptanı olarak Ateş’e kırmızı takım kaptanı seçmek için süre verildi.

Ateş, Kırmızı takım kaptanı olarak karşısına kendisi gibi daha önceden hiç kaptanlık yapmamış Pelin’i seçti. Takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Ateş’in seçtiği yarışmacılar; Hasan, Aras, Tahsin, Burcu, Mert ve Safanur oldu.

Kırmızı takım kaptanı Pelin’in seçtiği yarışmacılar; Eren, Sergen, Azize, Emre ve Dilara oldu.

Böylece bir hafta boyunca mavi takım 7 yarışmacıyla. kırmızı takım ise 6 yarışmacı ile mücadele edecek. Seçim öncesi Sergen ile Burcu, arasında tartışma yaşandı. Somer şef, yarışmacıları uyarmak zorunda kaldı. Sergen, Pelin’in kendisini seçmesine tepki gösterdi. Burcu’nun ağlamasıyla Sergen, özür dileyip yarışma arkadaşıyla el sıkıştı.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım kaptanları Ateş ile Pelin, avantaj oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Kutu açıldı ve içinden bir kasa dolusu Hamsi balığı çıktı. Şefler, kaptanlara 10 dakika süre verdi ve bu süre içinde onlardan Hamsi kuşu yapılacak şekilde balıkları temizlemelerini istedi.

Verilen sürenin bitiminde balıklar tartıldı ve en çok balık temizleyen Ateş oldu. Ateş, avantajı elde ederek bu akşam ki yapılacak menüyü seçme hakkına sahip oldu. Şefler, Ateş’e ister menüyü karşı takımdan saklayacağını, isterse strateji uygulayıp karşı takıma farklı bir menü verebileceğini söylediler.

MasterChef 9. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler