Ana SayfaDizilerAda Masalı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran'ın Başına Kötü Bir Şey...

İlgili Postlar

Ada Masalı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran’ın Başına Kötü Bir Şey Mi Geliyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz, İzmir’den ayrılmadan önce Alper’le Melisa’nın kız isteme merasiminde bulunmak ister. Tuzlu kahve yanlışlıkla Poyraz’a gelir. Haziran, Melisa’nın yüzüğünü denemek ister. Ama yüzüğü geri çıkartmakta zorlanır. Poyraz, otelinin yandığı haberini alır. Ada Masalı 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Haziran’ın başına kötü bir şey mi geliyor?

Salı Dizileri 2021

Haziran’ın Başına Kötü Bir Şey Mi Geliyor?

Ada Masalı 19. bölüm 2. fragmanında; Haziran ile Poyraz’ın yılan hikayesine dönen aşkında yine ikili birbirinden ayrı kalıyor ve birlikte olduklarında kurduğu hayallerini düşünmeye başlıyor. Poyraz, bir telefon alıyor ve Haziran’ın başına kötü bir şey geldiğini öğreniyor. Haziran’ın başına ne geliyor?

İşte Ada Masalı dizisinin 19. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, İzmir’e gider. Oraya gittiği günün ertesi gün bir iş teklifi alır ve hemen işe başlar. Zeynep, kızını arayıp gittiği yerde kalmasını ve asla adaya dönmemesini ister. Poyraz, babaannesiyle konuşup onun artık annesiyle uğraşmasını istemediğini söyler.

Oda kabul eder. Alper ile Melisa, nişanlanır. Biricik ise, yeni tanıştığı kişiden hoşlanmaya başlar. Onun önce Dürdane isminde bir sevgilisi olduğunu zanneder. Sonra Dürdane’nin bir kedi olduğunu öğrenince rahatlar.

İdil, Poyraz’a Batu’nun çarpıp onu öldürmek istediğini düşünür. Batu, bu suçlama karşısında çok üzülür ve İdil’e hiçbir şey söylemez. Poyraz’ın kaza görüntülerine ulaşılır. Onun duvara karşı arabasını sürdüğünü ve son anda fren yaptığı için yaralandığı ortaya çıkar.

İdil, boş yere Batu’yu suçladığı için çok pişman olur. Ada’nın sokaklarında Batu’dan özür dilediğini anons eder. Batu ise, ondan intikam almak için parayla bir kadınla anlaşır. İdil, Batu’nun odasına geldiğinde onu başka bir kadınla görür.

Poyraz, otelin ödül aldığını öğrenir ve ödülü almak için İzmir’e gider. Orada Haziran ile karşılaşır. Alper ile Melisa da İzmir’e gider. Onları bir araya getirip barıştırmak için ikiliyi asansörde bırakır. Ama bu planları tutmaz. Poyraz, Alper’le barda eğlenmeye gider. Haziran’ın patronu onu biriyle tanıştırır.

Onları konuşurken gören Poyraz, Haziran’ı kıskanır. Ama belli etmemeye çalışır. Poyraz, patronunun tanıştırdığı kişi tarafından sözlü tacize uğrar. Bunu gören Poyraz, adamı yumruklar.

Daha sonra Haziran’ın patronunun adayı ele geçirmek için planlar içinde olduğunu anlaşılır. Haziran ile Poyraz, tartışır ve birbirlerine ağır sözler söyleyip ayrılır.

 Ada Masalı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Otelinin Yandığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler