Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Annesine Kendisinden Ne Sakladığını...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Annesine Kendisinden Ne Sakladığını Soruyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 17. yeni bölümüyle 28 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sedat, Cana’yla ilişkisini inkar edince Feride onun yüzüne tükürür. Feride, Cana’yı boğazlayıp kocasıyla barışmasına yardımcı olur. Alp, Feride’in elindeki görüntülerle tehdit edilir. Rafet ile Gülcihan’ın evlilik yıl dönümünde, Cana ile Sedat’ın öpüşürken çekilen videosu yayınlanır. Camdaki Kız 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, annesine Sedat’la ilgili kendisinden ne sakladığını soruyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Annesine Kendisinden Ne Sakladığını Soruyor!

Camdaki Kız 17. bölüm 1. fragmanında; Rafet, Cana’na haddini bildirmeye gidiyor. Nalan, annesine Sedat’la ilgili kendisinden bir şey saklayıp saklamadığını soruyor. Sedat’ın Cana’yı arayıp yine yırttıklarını babasının hiçbir şey anlamadığını söylediğini Rafet duyuyor. Rafet, Sedat’ın defterini kapattığını söylüyor. Sedat ise, eline aldığı evrakla şirketten koşarak kaçmaya çalışıyor.

İşte Camdaki Kız 17. bölüm 1. fragmanı.

 

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Alp, Feride’nin kapısını çalıp ona Cana ile Sedat’ın kendilerini ayakta uyuttukları bunu Nalan’a anlatmak istediğini söyler. Feride, Nalan’la onu görüştüreceğini söyleyip gönderir. Evdekiler, kapıya kimin geldiğini merak eder. Feride, Hafize’nin bir akrabasının para istemek için geldiğini söyleyip geçiştirir.

Sedat, Nalan’ın Alp’i görmemesi için üzerine çay döker. Feride, Sedat’ı alıp çamaşır odasına götürür. Sedat, başlıyor yalan söylemeye. Ona Cana’nın ablası olduğunu onunla ilişkisinin olmasının mümkün olmayacağını söyler. Feride. Sedat’ın yüzüne tükürür ve ona kızı duymadan bu işi halledeceğini, onun da bir daha Cana’yla görüşmeyeceğini söyler.

Feride, Cana’nın yanına gidip onu boğazlar. Ona kocasını ikna etmesi için yalvarma provaları yaptırır. Alp’i arayan Feride, oraya Cana’yı gönderir. Kendisi de uzaktan izler. Alp, Cana’nın yalvarmalarına inanmayıp dönüp gider. Nalan’la görüşmek için onu yalnız yakalamaya çalışan Alp, evin önünde arabayla bekler.

Muzo, Sedat’in Cana’yla olan ilişkisinden dolayı ikilinin boşanma kararı aldığını anlar. Gidip kardeşiyle konuşur. Hayri, Nalan’ın hamile olduğunu zannedip üzülür. Ama sonradan hamile olanan Selen olduğunu duyunca rahatlar.

Hayri, otoparkta Cana ile Sedat’ı öpüşürken görür. Hatta onların görüntülerini alır. Selen, annesiyle babasının 35. evlilik yıl dönümü için bir organizasyon hazırlar. Davete Cana’da davet edilir. Feride, Alp’in yanına gidip, daha önce evde çalışan hizmetçinin tacize uğradığı itirafını ona izletir.

Alp’e, bu videoyu izleyen hiç bir hakim çocukları ona vermeyeceğini söyler. Öyle olunca Alp, davete gitmek ve basına Cana’yla birliktelik pozu vermek zorunda kalır. Davetin sonuna doğru Selen, annesiyle babasının evliliklerine dair bir slayt gösteri sunmak ister.

O sırada Nalan, tuvalete gider. Video açılıyor ve Cana ile Sedat’ın otoparktaki samimi görüntüleri görünür. Rafet, görüntüleri görünce fenalaşır. Nalan ise, sonradan gelir ve herkesi şok olmuş bir şekilde görür.

 Camdaki Kız 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Görüntüleri Görüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler