Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Polisler Elif'i Neden Arıyor?

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Polisler Elif’i Neden Arıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yalancılar Ve Mumlar, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif, Şerife’nin telefon konuşmasına şahit olup onu takip edip evini öğreniyor. Ertesi gün Yakup’la birlikte eve girip araştırma yapıyor. Yakup, Engin’le Şerife’nin fotoğrafını saklayıp Elif’e gönderiyor. Sumru, çoklu organ yetmezliğiyle hastaneye kaldırılıyor. Engin, Elif’in karşısına çıkıyor. Onunla konuşmasını kayda aldırıyor. Hastaneye polisler geliyor. Polisler Elif’i neden arıyor?

Pazar Dizileri 2021

Polisler Elif’i Neden Arıyor?

Yalancılar ve Mumlar 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Elif, Şerife’nin konuşmalarını duyuyor. Şerife, hemen bir yalan uyduruyor. Elif, onun konuşmalarına inanmışken kocasıyla kendi fotoğrafı düşüp kırılıyor. Şerife’nin kızı ‘baba’ deyince Elif’ini içine kurt düşüyor. Hemen Meliha’yı eve çağırıp Şerife’yi gönderiyor.

YALANCILAR VE MUMLAR 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şerife’yi takip edip onun evini öğreniyor. O gün Yakup’a birinin kendisini aradığını ve Engin’in yaşadığını söyleyip onu kurtarmak için para verdiğini anlatıyor. Ertesi gün Engin’i bırakacakları yere Yavuz’la gidiyor. Ama kimse gelmiyor. Öyle olunca Elif, Yavuz’la birlikte Şerife’nin evine gizlice giriyor.

Yavuz, orada Engin’le Şerife’nin fotoğrafını bulup saklıyor. Engin, Şerife’yi arayıp durumu anlatıp onu uyarıyor. Hatta Sumru’ya bir doz daha ilaç vermesini istiyor. Yakup, bir zarfın içine Şerife güvenmemesini yazıp o fotoğrafı Elif’in posta kutusuna bırakıyor.

Elif, fotoğrafı alıp Şerife’nin karşısına geçiyor. Şerife, Engin’in kocası olduğunu ama kendisine bir türlü nikah kıymadığını, yuvasını onun yıktığını söylüyor. Elif, Şerife’yi evden kovuyor. Bu arada Şebnem, Hasan’ı terk ediyor.

Hasan, Şebnem’in gönlünü almak için Ceyda’nın kapısına geliyor. Ama Şebnem, onunla görüşmüyor. Meliha ise, Metin’le dışarıda görüşüp babasının sevgilisinin kendisi olduğunu, onun öldürüldüğünde orada olduğunu, babasını öldürenin kendisi değil annesi olduğunu itiraf ediyor.

Sumru, hastalanıyor. Elif, kızını hastaneye götürdüğünde onun çoklu organ yetmezliği olduğunu ve hemen ameliyata alınması gerektiğini öğreniyor. Yaşadığı şokları atlatamayan Elif, tuvalette yüzünü yıkarken Engin yanına geliyor.

Önce onun sağ olduğuna sevinen Elif, daha sonra onun ortadan kaybolmasını kızının çok hasta ve sigortadan gelen paraya çok ihtiyacı olduğunu söyleyip çıkıyor. Şerife, Engin’le Elif’in konuşmalarını kaydediyor. Engin, kaydı alıp hastaneden çıkıyor.

Şerife’ye de kimseye görünmeden oradan ayrılmasını istiyor. Elif, hemen Ceyda’yla birlikte gidip sigortanın yatırdığı paranın hepsini bankadan çekiyor. Parayı çektikten sonra hastaneye dönen Elif, kızının iyileşmesinden başka bir şey düşünmüyor. O sırada hastaneye polisler geliyor ve Elif’i soruyor.

Yalancılar Ve Mumlar 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz Engin’i Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler