Ana SayfaDizilerYargı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Çınar'ı Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Yargı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Çınar’ı Öldürecek Mi?

Kanal D’nin gözde dizisi Yargı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, kız kardeşinin katilinin Engin olduğunu öğreniyor. Ilgaz, Ceylin’in yanlış bir şey yapmaması için onu nezarette tutuyor. Çınar’ın, cinayet saatinde başka bir yerde olduğu görüntülerle ispatlanıyor. Yekta, masum birine suçu atmak için işe koyuluyor. Çınar’ın serbest bırakıldığını duyan Zafer, silah alıp onun karşısına çıkıyor. Zafer, Çınar’ı öldürecek mi?

Pazar Dizileri 2021

Zafer Çınar’ı Öldürecek Mi?

Yargı 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, kız kardeşinin katilinin en yakın arkadaşı Engin olduğunu öğreniyor. Ilgaz, sinir krizi geçiren Ceylin’i sakinleştirmek için onu nezarete kapatmak zorunda kalıyor. Yekta, Engin’i arayıp hemen bıraktığı parayı geri alıp yanına gelmesini istiyor.

YARGI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arabada bekleyen Engin, her şeyi görüyor. Engin, babasının yanına gidiyor. Yekta, oğluna o gece neler olduğunu eksiksiz anlatmasını istiyor. O da tek tek cinayeti nasıl işlediğini, daha sonra onu çöpe atmak için kayıtsız bir araba kiraladığını anlatıyor. Yekta, Engin’in kiraladığı arabayı satın almak için kiralama şirketini arıyor.

Arabanın kayıp olduğunu, Engin’in arabayı aldığı gün trafik cezası yediğini söylüyor. Çınar, hastaneden taburcu olmadan önce Ilgaz ile Ceylin, onunla konuşup Pars’a ifade vermeye ikna ediyor. Çınar, önce konuşmayı istemiyor. Ama arkadaşının kendisini sattığını, yalan ifade verdiğini öğrenince o gece neler oldu tek tek anlatıyor.

Çınar’ın bir marketten alış veriş yaptığını öğrenen Pars, hemen araştırma yapılmasını istiyor. Eren, bizzat ilgileniyor ve Çınar’ın cinayet işlendiği saatlerde başka yerde olduğunu ispatlayan görüntüleri ele geçiriyor. Çınar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

Osman, cinayet günü Zümrüt’le beraber olduğuna dair ifade vermişti. Onun ifadesine istinaden evli olan Zümrüt, karakola ifade için çağrılıyor. Zümrüt ile Osman, yasak aşklarının ortaya çıkacağı için çok korkuyor.

Zafer, alı koyduğu Topal Kadir’i serbest bırakıp gidip bir silah alıyor. Evdekilerle de vedalaşıp asla Ceylin’i affetmemelerini isteyip Çınar’ın peşine düşüyor. Pars, Ceylin’in hocanın evinden diş fırçalarını aldığını anlıyor. Onu ifadeye çağırıyor. Ceylin, almadığını söylüyor. Pars’ın peşini bırakmayacağını bilen Ceylin, Ilgaz’dan yalan ifade vermesini istiyor.

Oda asla böyle bir şey yapamayacağını söylüyor. İkili Pars’ın karşısına çıkıyor. Pars, Ilgaz’a Ceylin’in o fırçaları alıp almadığını soruyor. Oda, Ceylin’le yakın akraba olduğu için şahitlik etmeme hakkını kullanmak istediğini söylüyor.

Ceylin, cüzdanını çıkarıp Pars’a veriyor. Pars, onların evlendiğine çok şaşırıyor. Bu arada Yekta, Çınar’ın masumiyetinin ortaya çıkmasıyla masum birini katil olarak göstermek için işe koyuluyor. Tüm delilleri o kişinin evine yerleştirilmesini sağlıyor. Zafer, Çınar’ı bulup silahını ona doğrultuyor.

 Yargı 6. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin Ilgaz’dan Yalan Söylemesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler