Ana SayfaDizilerYargı 6. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin Ilgaz'dan Yalan Söylemesini İstiyor!

İlgili Postlar

Yargı 6. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ceylin Ilgaz’dan Yalan Söylemesini İstiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 6. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, Engin’in kardeşini öldürmesini hazmedemez. Yekta, Engin’e yaptığından dolayı tokat atar. Çınar’ın cinayet saatinde başka yerde olduğu kanıtlanır. Zafer, Çınar’ın serbest bırakıldığını öğrenip ondan kızının öcünü almak ister. Yargı 6. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ceylin, kendisini kurtarması için Ilgaz’dan yalan söylemesini istiyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Ilgaz’dan Yalan Söylemesini İstiyor!

Yargı 6. bölüm ön izlemesinde; İnci’nin hocası evinden diş fırçaları Ceylin’in gizlice aldığını öğreniyor. Ceylin, eğer hoca şikayette bulununca Ilgaz’dan yalan söylemesini istiyor. Ama Ilgaz, kesinlikle yalan konuşmayacağını söylüyor.

İşte Yargı 6. bölüm ön izleme…

YARGI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Laçin, evde İnci’nin küpesini bulup Yekta’dan hesap sorar. Yekta, Laçin’le birlikte cinayetin işlendiği salonun tüm eşyalarını değiştirir. Eski eşyaları Yekta götürüp yakar. Ceylin, eve alınmadığı için ilk geceyi ofiste geçirir. Ertesi gün Engin Ceylin’i evlerine götürür.

Ceylin, Laçin’i çok telaşlı olduğunu ve evin salonuna yeni eşyalar alıp yerleştirirken görür. Engin ile Ceylin, kahve içmek için mutfağa geçer. Ceylin, mutfakta İnci’nin sürekli kağıttan yaptığı gemiyi bulur. Kız kardeşinin orada öldürüldüğünü anlayan Ceylin doğruca Ilgaz’ın yanına gider.

Bu arada Çınar, bir mahkum tarafından bıçaklanıp hastaneye kaldırılır. Zafer, oğlunun uyuşturucu mafyası tarafından bıçaklandığını zanneder. Ama sonradan oğlunu bıçaklayanın onun hapse attırdığı bir mahkum olduğunu öğrenince kahrolur.

Ilgaz, geçmiş olsun için gelen Pars’a kardeşinin onun yüzünden bu halde olduğunu söyleyip onu hastaneden kovar. Ilgaz, o gece Ceylin’i yalnız bırakmaz. Onu alıp evine götürür. Ceylin, kız kardeşini öldürenin Yekta olduğunu düşünür. Ilgaz ise, Engin’in olacağını Ceylin’e söyler.

Katilin kim olduğunu bulmak için bir plan yaparlar. Ceylin, Engin’den eve gidip bilgisayarını almasını ister. O evdeyken Zafer’e bir telefon geliyor ve kızının öldüğü anın görüntüleri elinde olduğunu söyleyen kişi ondan iki yüz bin lira ister. Zafer, hemen Yekta’nın yanına gidip ondan para ister.

Engin ise, gidip bankadan para çekip İnci’nin bulunduğu çöp kutusunun içine parayı atıp bekler. Ilgaz, Engin’i görüyor. Ceylin, zorla da olsa parayı getirenin kim olduğuna bakar ve Engin’i görünce sinir krizleri geçirir.

İnci, öldüğü gece bindiği taksiden nakit parası olmadığı için aşağı indirilir ve yürüyerek Engin’in evine gider. Engin, İnci’nin hocasıyla olan ilişkisini inkar ettiğini ve kendisine yalan söylediği için onu kovar. İnci, kendisine aşık olan Engin’e hakaretler eder. Engin de İnci’yi öldürür.

Yargı 6. bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Engin’le Karşılaşınca Kendisini Zor Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler