Ana SayfaDizilerAşk Mahtık İntikam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'ya Arkadaş Olmayı...

İlgili Postlar

Aşk Mahtık İntikam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’ya Arkadaş Olmayı Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan’ın Esra’yı korumasıyla Çağla, büyük bir yenilgi yaşıyor. Çınar, Esra’ya kurulan tuzağı ablasının yaptığını öğreniyor. Esra, Ozan’la yalnız kalma fırsatı buluyor ve ona Çağla’nın kendisini nasıl tehdit ettiğini bir bir anlatıyor. Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’yla arkadaş olmayı teklif ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra’ya Arkadaş Olmayı Teklif Ediyor!

Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 1. fragmanında: Ekrem ile Elif’in, nişan törenleri için iki aile bir araya geliyor. İsteme töreni olduktan sonra Ozan, Esra’ya bundan sonra onunla arkadaş olmak istediğini söylüyor. Oda kabul ediyor ve ikili el sıkışıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağla’nın Esra’yı suçlamasından sora Ozan, onu koruyor. Ozan, Esra’nın o görüşmeye gittiğinden kendisinin haberi olduğunu ve bunu yapan kimse bulacağını söylüyor. Çağla, tutuşmaya başlıyor.

Esra, bu konuşmadan sonra Çınar’ın yanında olmadığını görünce üzülüp eve gidiyor. Ekrem ile Elif, evlenme kararı alıyor. Bunu ailelerine açıklayınca büyük bir tepkiyle karşılaşıyor. İki sevgili Zeynep’in evine sığınıyor.

Onlardan haber alamayan Ozan ile Esra, onları aramak için birlikte yola koyuluyor. Esra, onların gidebileceği yere Ozan’la birlikte gidiyor. Ozan’ın arabasını lastiği patlıyor. Gittikleri yerde telefon çekmiyor.

O geceyi ikili birlikte geçiriyor. Öte yandan Çınar, Esra’ya bu iftirayı kimin yaptığını bulmak için araştırma yapıyor ve Esra’nın buluştuğu kadınla görüşüyor. Ondan, şirketin yeni projesini Esra değil ablası Çağla’nın verdiğini söylüyor.

Çınar, bunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor ve kardeşini arayıp onunla görüşmek istiyor.  Çağla, Çınar’a Esra’ya attığı iftirayı itiraf ediyor. Öte yandan Çağla, Mert tarafından görüşmek için tehdit ediliyor.

Çağla, Mert’i susturmak için ona papa teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Ama ondan vazgeçmek gibi bir niyeti olmadığını da vurguluyor. Ozan, Çağla’yla yemeğe çıkıyor. Onunla çıktığı yemekte, onun Esra’ya kurduğu tuzağı öğrendiğini ve ne yaparsa yapsın onunla olamayacağını söyleyip yüzüğünü fırlatıp atıyor.

Aşk Mantık İntikam 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’a Çağla’nın Tehdit…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler