Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 9. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen yarışma programı MasterChef’in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi oynanan dokunulmazlık oyunlarından sonra eleme potasına düşen 6 yarışmacı eleme oyunlarında mücadele verdi. İlk oyun sonrası üç yarışmacı yarışmada kalmaya hak kazandı. Geriye kalan üç yarışmacı ise 2. eleme turunda ter döktü. MasterChef 9. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 9. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Eleme turlarına başlamadan önce şefler, 6 yarışmacıyla haftanın kritiğini yaptı. Onlara tek tek söz verip elenirlerse ne yapacaklarını sordular. Eleme potasındaki 6 yarışmacı eleme oyunlarından kurtulup yarışmada kalacaklarını söyleyip büyük bir motivasyonla önlerindeki siyah kutuları açtılar.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Birinci eleme turunda siyah kutuların altından Ayva meyvesi çıktı. Şefler, Ayva meyvesini kullanarak yarışmacılardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde altı yarışmacı var güçleriyle en yaratıcı yemeği yapmaya çalıştılar.

Verilen sürenin bitmesiyle şefler, yarışmacıların yemeklerini tek tek değerlendirdi. Sergen, Hasan ve Dilara’yı öne çağırdılar. Bu üç yarışmacı arasında en başarılı tabağı yapan yarışmacı Sergen oldu.

2. en başarılı tabağı yapan Hasan, 3. en başarılı tabağı yapan ise Dilara oldu. Sergen, Hasan ve Dilara, en az bir hafta daha yarışmada kalma şansını yakaladılar.

İKİNCİ ELEME TURU!

Geriye Emre, Pelin ve Rabia kaldı. Bu üç yarışmacı ikinci eleme turu için tezgahlarının başına geçtiler. Somer şef, üç yarışmacıya kendi imza yemeği olan Kadayıflı Karides yemeğini tanıttı. Yemeğin inceliklerini anlatıp yarışmacılara tadım yaptırdıktan sonra süre başladı.

Verilen süre için üç yarışmacı yemeklerini tamamladı. Şefler, üç yarışmacının tabaklarını değerlendirip, Somer şefin imza yemeğine en yakın tabağı yapan ismi açıkladılar. Emre, en başarılı tabağı yaparak ikinci eleme turunu birincilikle tamamladı ve en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

İkinci en iyi tabağı yapan Pelin oldu. Ne yazık ki Rabia, haftanın elenen yarışmacısı oldu. Şefler, Rabia’ya övgüler yağdırıp veda ettiler. Rabia, arkadaşlarıyla da veda ettikten sonra stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 9. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler