Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Farklı bir konseptle yarışan takımlar Akdeniz bölgesine ait yemekler yaptı. Yemeklerin tadımlarını ise  takımlarından arkadaşları yaptı. MasterChef 9. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 9. Hafta 2. Dokunulmazlı Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2021’in 9. haftasının ilk dokunulmazlık oyununu Mert’in kaptan olduğu kırmızı takım kazanmıştı. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda yarışmacıları büyük bir sürpriz bekliyordu. Önce şefler takım kaptanlarından yanlarına birer yarışmacı seçmelerini istedi.

Hasan, Sergen’i seçti. Mert ise Eren’i seçti. Şefler her iki takıma birer menü verip Akdeniz bölgesine ait 5 çeşit yemek yapmalarını ve bu yemekleri yapmak için tam bir saat süreleri olduğunu söyledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve kırmızı takım yemekleri ikişer kişiyle yapmaya başladılar. Aradan 15 dakika geçtikten sonra, kaptanlardan seçtikleri ikişer arkadaşlarını da yanlarına alabileceklerini söylediler. Hasan, Tahsin ile Araz’ı istedi. Mert ise, Burcu ile Azize’yi istedi.

Yeni gelen yarışmacılar büyük bir heyecanla hangi yemeği nasıl yapacaklarını arkadaşlarından öğrenip yemekleri yapmaya devam ettiler. Aradan biraz süre geçtikten sonra şefler, takım kaptanlarından birer yarışmacı daha yanlarına alabileceklerini söyledi.

Hasan, Safanur’u çağırdı. Mert ise, Ateş’i çağırdı. Süre bitene kadar takımlar beşer yarışmacıyla yemeklerini tamamladı. Verilen süre bittikten sonra şefler, takımları yukarı çıkardı ve onlara aşağıya kesinlikle müdahale etmemelerini tembihledi.

Önce gözleri bağlı bir şekilde mavi takımdan Rabia stüdyoya girdi. Şefler, Rabia’dan önüne konulan tabakların hangi takıma ait olduğunu bilmeden tadım yapıp, beğendiği yada kendi takımına ait olan yemeği tahmin etmesini istedi.

Rabia’ın seçtiği tabaklarla kırmızı takım 4’e 1 mavi takımın önüne geçti. Daha sonra kırmızı takımdan Emre, tadımlarını yaptı ve seçtiği tabaklarla 3’e 2 kırmızı takımın tabaklarına oy verdi. Böylece, 7’e 3 kırmızı takım öne geçti.

Daha sonra mavi takımdan Dilara tadımlarını yaptı. Dilara’nın seçtiği tabaklar 3’e 2 kırmızı takımın tabaklarını beğendi. Son olarak kırmızı takımdan Pelin, tadım yaptı. Pelin 4’e 1 kırmızı takımın tabaklarını beğendi. 14’e 6 dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan verdikleri ürünlerden yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Sürenin bitiminde, en iyi tabağı yapan Safanur oldu.

Safanur, eleme adayı olarak Hasan’ın ismini verdi. Hasan haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayı ise oylamayla belli oldu. Araz ile Sergen, eşit oy alınca Hasan, haftanın 4. eleme adayı olarak Sergen’i seçti.

MasterChef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler