Ana SayfaDizilerKardeşlerim 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kadir Ve Kardeşlerini Evsiz Mi...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif Kadir Ve Kardeşlerini Evsiz Mi Bırakacak?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 25. yeni bölümüyle 23 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk, evi terk edip Asiye’lerin evine sığınır. Onlara babasıyla kavga ettiğini ve bir daha o eve dönmek istemediğini söyler. Ömer ile Emel bir çekilişe katılır. Emel, çekilişten yirmi bin lira para kazanır. Kardeşlerim 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif, Kadir ve kardeşlerini evsiz mi bırakacak?

Cumartesi Dizileri 2021

Akif Kadir Ve Kardeşlerini Evsiz Mi Bırakacak?

Kardeşlerim 25. bölüm 2. fragmanında; Nebahat, Suzan’a Akif’i bitirmek için iş birliği yapmayı teklif ediyor. Akif, Doruk’un kaldığı yeri öğreniyor. Gidip ondan eve dönmesini istiyor. Oda, dönmeyeceğini söyleyince Akif, dozerin üzerine binip Kadir ve kardeşlerinin oturduğu evi yıkmaya başlıyor.

İşte Kardeşlerim 25. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1450552969854799876

KARDEŞLERİM 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye, Akif’ten abisine yaptıklarının hesabını sorar. Akif, hemen inkar ediyor. Ama Asiye, üzerine bir de bu durumu Doruk’un bilip kendisinden sakladığını duyunca ondan ayrılır. Bu durumu abisine anlatmayı düşünür. Ömer, Amerika’daki bursu kazandığı haberini alır.

Aybike, Asiye’yle konuşur ve öğrendiklerini abisine anlatmamasını eğer anlatırsa, Kadir’in Akif’e bir şey yapmasından korktuğunu, annesinin de onların evinde çalıştığını, kendilerinin de okuldan ayrılmak zorunda kalacaklarını söyler. Asiye, düşünüp durumu abisine anlatmaz.

Ama gece abisinin Akif’i boğazlayıp öldürdüğünü görüp kan ter içinde uyanır. Akif, Kadir’in gelip evi basmasından korkar. Bekler gelmeyince hava almaya diye evden çıkar. Sarhoş olup Suzan’ın kapısına dayanır. Ona şarkılar söyler. Suzan, onu o halde göndermek istemez.

Akif’i eve alıp ayılması için kahve yapar. Ama Akif, kahve yapılana kadar kanepede uyuyakalır. Harika, sabah kalktığında Akif’i görür. Onun yatarken videosunu çeker. Oradan çıkınca o videoyla Akif’i tehdit eder.

Üzerinde ne kadar para varsa alır. Daha sonra lüks bir moda evine gidip alışveriş yapar. Parasını Akif’e ödettikten sonra videoyu siler. Kadir, bir ilaç firmasında iş bulur. Ömer’in okul kayıtı için gerekli 500 doları tamamlayabilmek için sabaha kadar çalışır.

Hiç uyumadan okuldaki işine gider. Cemile’de, okulda hademe olarak çalışmaya başlar. Melisa, Cemile’yi Kadir’den uzaklaştırmak için babasının şirketinde iş ayarlamaya çalışır. Ama durumu Asiye öğrenince ortalık karışır.

Kaan, Doruk’a onunla Asiye’nin arasını yapabileceğini söyler. Tolga, müzik odasında Kaan’la Asiye’yi piyano çalarken görüp gidip Doruk’a söyler. Doruk, eve gidip Kaan’ın üzerine yürür ve onu evden kovar. Kaan, ona kendisini o evden kovamayacağını çünkü Akif’in oğlu olduğunu söyler.

Kardeşlerim 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Evi Terk Eden Doruk’a Şengül Kucak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler