Ana SayfaDizilerKardeşlerim 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Evi Terk Eden Doruk'a Şengül Kucak...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Evi Terk Eden Doruk’a Şengül Kucak Açıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asiye, Akif’in yaptıklarını öğrendikten sonra Doruk’tan ayrılıyor. Ömer, Amerika’daki okulu kazanıyor. Kadir, kayıt parası için gece gündüz demeden çalışıyor. Doruk, Kaan’dan Asiye’yi kıskanıp onu evden kovuyor. Kaan, Akif’in babası olduğunu açıklıyor. Kardeşlerim 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Evi terk eden Doruk’a Şengül kucak açıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Evi Terk Eden Doruk’a Şengül Kucak Açıyor!

Kardeşlerim 25. bölüm 1. fragmanında; Doruk, evi terk edip Asiye’lerin evine sığınıyor. Onlara babasıyla kavga ettiğini ve bir daha o eve dönmek istemediğini söylüyor. Ömer ile Emel bir çekilişe katılıyor. Emel, çekilişten yirmi bin lira para kazanıyor.

İşte Kardeşlerim 25. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1449485516970332161

KARDEŞLERİM 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, Akif’ten abisine yaptıklarının hesabını soruyor. Akif, hemen inkar ediyor. Ama Asiye, üzerine bir de bu durumu Doruk’un bilip kendisinden sakladığını duyunca ondan ayrılıyor. Bu durumu abisine anlatmayı düşünüyor. Ömer, Amerika’daki burcu kazandığı haberini alıyor.

Aybike, Asiye’yle konuşuyor ve öğrendiklerini abisine anlatmamasını eğer anlatırsa, Kadir’in Akif’e bir şey yapmasından korktuğunu, annesinin de onların evinde çalıştığını, kendilerinin de okuldan ayrılmak zorunda kalacaklarını söylüyor. Asiye, düşünüp durumu abisine anlatmıyor.

Ama gece abisinin Akif’i boğazlayıp öldürdüğünü görüp kan ter içinde uyanıyor. Akif, Kadir’in gelip evi basmasından korkuyor. Bekliyor gelmeyince hava almaya diye evden çıkıyor. Sarhoş olup Suzan’ın kapısına dayanıyor. Ona şarkılar söylüyor. Suzan, onu o halde göndermek istemiyor.

Akif’i eve alıp ayılması için kahve yapıyor. Ama Akif, kahve yapılana kadar kanepede uyuyakalıyor. Harika, sabah kalktığında Akif’i görüyor. Onun yatarken videosunu çekiyor. Oradan çıkınca o videoyla Akif’i tehdit ediyor.

Üzerinde ne kadar para varsa alıyor. Daha sonra lüks bir moda evine gidip alışveriş yapıyor. Parasını Akif’e ödettikten sonra videoyu siliyor. Kadir, bir ilaç firmasında iş buluyor. Ömer’in okul kayıtı için gerekli 500 doları tamamlayabilmek için sabaha kadar çalışıp.

Hiç uyumadan okuldaki işine gidiyor. Cemile’de, okulda hademe olarak çalışmaya başlıyor. Melisa, Cemile’yi Kadir’den uzaklaştırmak için babasının şirketinde iş ayarlamaya çalışıyor. Ama durumu Asiye öğrenince ortalık karışıyor.

Kaan, Doruk’a onunla Asiye’nin arasını yapabileceğini söylüyor. Tolga, müzik odasında Kaan’la Asiye’yi piyano çalarken görüp gidip Doruk’a söylüyor. Doruk, eve gidip Kaan’ın üzerine yürüyor. Onu evden kovuyor. Kaan, ona kendisini o evden kovamayacağını çünkü Akif’in oğlu olduğunu söylüyor.

Kardeşlerim 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Gözünü Karartıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler