Ana SayfaDizilerKardeşlerim 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Gözünü Karartıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Gözünü Karartıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 24. yeni bölümüyle 16 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk, babasına artık onun babası olmadığını söyler. Asiye, abisine Akif’in işlediği suçu onun üzerine attığını söyler. Kaan, Akif’in babası olduğunu açıklamak ister. Akif, Kaan’ı susturabilecek mi? Kardeşlerim 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir gözünü karartıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Gözünü Karartıyor!

Kardeşlerim 24. bölüm 2. fragmanında; Akif, perişan halde Suzan’ın kapısını çalıyor. Kadir, Akif’in yaptıklarını öğrenip onu buluyor ve boğazına sarılıp onu boğmaya çalışıyor.

İşte Kardeşlerim 24. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1448289198033735683

KARDEŞLERİM 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, amcasının ve yengesinin rızası olmadığı halde Cemile’yi evine alır. Harika, eve gelmeyince Suzan, Ömer’e onu sorar. Ömer, Harika’yı bir markette hırsızlık yaparken bulur. Onu kurtarmaya çalışırken nezarete düşer.

Suzan karakola gidip polislere yalvarır ve kızını oradan kurtarır. Harika, ertesi gün okula gelir. Arkadaşları onu ezmeye çalışır. Ancak o herkesi birbirine katmayı başarır. Bu arada okul taksitini Tolga’nın değil, Ömer’in ödediğini öğrenir.

Asiye, Doruk’un kaza yaptığını öğrenip hemen hastaneye koşar. İkili bu vesile ile barışır. Doruk, Asiye ile barışmanın şerefine okuldaki herkese çiçekler dağıtır. İki sevgili ertesi gün mutlu bir gün geçirir.

Orhan, evde çorba yapmaya çalışırken evi ateşe verir. Dumanların arasında kalıp yardım ister. Onun yardımına Cemile koşar. Onu yangından kurtarır. Orhan, hayatını kurtaran Cemile’nin evde kalmasına izin verir ve Kadir’i affeder.

Melisa, Kadir’in Cemile’ye aşık olduğunu düşünmeye başlar ve ona bunu sorar. Kadir, Melisa’nın kendisine bunu sorduğu için çok kızar. Melisa, Kadir’e haksızlık yaptığını düşünüp ondan özür dilemek için pasta alıp onun yanına gitmek için yola çıkar.

Cemile, yaralı olduğu için Kadir’in koluna girdiği anda Melisa onları görüp geri döner. Akif, Kaan’dan hesap sormaya okula gider. Ona annesinin fotoğrafını neden Nebahat’in gözüne soktuğunu sorar.

Oda, bunu hak ettiğini söyler. Kaan, Akif’e oğlunun gizemli kız arkadaşıyla müzik odasında olduğunu söyler. Akif, Doruk ile Asiye’yi birlikte görüp onların sevgili olup olmadığını sorduğu sırada Tolga gelir. Tolga, Akif’in işlediği suçu Kadir’in üzerine attığını ve bunu Doruk’un bildiğini itiraf eder.

Kardeşlerim 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Akif’in Yaptıklarını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler