Ana SayfaDizilerSon Yaz 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Selim Hapse Mi Giriyor?

İlgili Postlar

Son Yaz 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Selim Hapse Mi Giriyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 26. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizi, final bölümüyle 16 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Selim, Sare’nin kendilerini dinlediğini Akgün’e söyler ve onunla ona karşı bir plan yapar. Sare, onların durumu fark ettiklerini anlar. Farkında değilmiş gibi onlarla hareket eder. Selim, oğlunun durumundan sonra bir itiraf videosu hazırlar. Son Yaz 26. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Selim, hapse mi giriyor?

Cumartesi Dizileri 2021

Selim Hapse Mi Giriyor?

Son Yaz 26. bölüm 1. final fragmanında; Selim’in katil olduğunu duyan Emel, buna inanamıyor. Akgün, gitmekten vazgeçiyor. Yağmur, Akgün’ün gitmediğini öğrenince belli etmese de seviniyor. Akgün ile Yağmur, evleniyor mu? Yağmur, yüzüğünü babasına mı gösteriyor.

İşte Son Yaz 26. bölüm 1. final fragmanı…

SON YAZ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Sare tarafından dinlendiklerini anlar ve Akgün’e susmasını söyleyip duvara Sare’nni peşlerinde olduğunu yazar. Telefonları bir tarafa bırakan Selim, Akgün’e onun kendilerini dinlediğini ve birlikte hareket edeceklerini söyler.

Sare, kendisinin onları dinlediğini anladıklarını bilir. Onların yapacakları tüm hareketleri tahmin eder. Akgün, Cihan ile görüşüp onunla silah sevkıyatının yerini öğrenir. Sare, o sevkıyat sırasında Akgün’ün babasını kaçıracağını düşünür.

Zaten Selim’de bunu düşünüp Sare ile sevkıyatı uzaktan izler. Cihan, Burak’ı Akgün’ün yanına verir. Akgün, arıza çıkarınca Burak’ı yoldan aşağı atar. Naz, Cihan’ın ısrarıyla Yağmur’u evine yemeğe davet eder.

Akgün, Cihan’ın Soner’in evinde Yağmur’un da orada olduğunu öğrenir. Gidip Yağmur’u, Cihan’dan uzak durması konusunda uyarır. Yağmur, Akgün’e kendisine karışamayacağını söyler. Akgün, yakında uzaklara gideceğini ve onun kendisini bir daha göremeyeceğini söyler.

Yağmur, Akgün’ün gideceğine çok üzülür. Sare, onun üzgün olduğunu görüp Yağmur’la konuşmaya çalışır. Yağmur, durumu ona anlatır. Sare, Akgün’ün gitme planını Yağmur’dan öğrenmiş olur.

Akgün, Alpay’ın silah almak istediğini Ahmet’ten öğrenir ve ona bunu yapmaması için öğüt verir. Alpay, teyzesinin restorandan para çalıp silah almak ister. Adamlar parayı alıp Altan’a silah vermez.

Onu gören Selim, hemen müdahale eder. Adamları uzaklaştırıp oğluna bunu yaptığı için tokat atar. Oğluna tokat attığı için Selim, büyük bir üzüntü içine girer. Çocuklarını böyle bir duruma soktuğu için Selim bir video hazırlar.

Bu durumu çocuklarının bilmemesi kaydıyla Halil Sadi’yi, öldürdüğünü ve onu nereye gömdüğünü anlatır. Ama bunu Akgün’le birlikte yaptığını söylemez. Onu ele vermek istemez.

 Son Yaz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim İtiraf Videosu Hazırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler