Ana SayfaDizilerSon Yaz Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Selim Canan'ı Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Son Yaz Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Selim Canan’ı Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Selim, itiraf videosu hazırlayıp her şeyi Sare’ye anlatmak istiyor. Ama Emel’le konuşunda itiraftan vazgeçiyor. Selçuk, bindiği arabasıyla yakalanınca Selim her şeyi itiraf etmek durumunda kalıyor. Sare, Canan’ın katilini Selim’e söz verdiği gibi buluyor. Selim, Canan’ı kimin öldürdüğünü öğreniyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Selim Canan’ı Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Selim, itirafını hazırladıktan sonra kendisini kaybediyor. Sare, sürekli onu arıyor. Ulaşamayınca Akgün’ü arayıp Selim’i ona soruyor. Akgün, Selim’i Rize’ye babasıyla konuşmak için gittiğini öğrenip, Sare’ye haber veriyor. Sare, Selim’in arabasının durdurulmasını istiyor.

SON YAZ FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, polislerin dur uyarısına uymayınca kontrolünü kaybedip kaza yapıyor. Yağmur, babasını eve getiriyor. Emel, Selim’in cebinden videoyu kaydettiği diski buluyor. Onu izleyip Selim’e bunu yaptığı için çok kızıyor. Selim’le konuşup onu teslim olmamaya ikna ediyor.

Sare, kendisiyle görüşmek isteyen Selim’in gelip her şeyi itiraf etmesini beklerken beklediği olmuyor. Halil Sadi’nin kaçırıldığı araba bulunamadığı için amiri Sare’den bu olayı bırakmasını, artık başka olaylara odaklanmasını istiyor.

Yiğit’in yeğenini kaçıran Cihan, onu yeğeniyle tehdit edip onunla anlaşıyor. Akgün, Yiğit’in yeğenini teslim etmek üzere alıyor. Burak, kız kardeşiyle birlikte onu Akgün’ün elinden almaya çalışırken çocuğa bir araba çarpıyor. Bir kaç gün sonra çocuk ölüyor.

Soner’in eski nişanlısı Yiğit’in kızı, onların yerini öğrenmek için Eray’la yakınlık kuruyor. Onların yerini öğrenip babasını arayıp orayı basmasını istiyor. Eray, Emel’i alıp Naz’ın yanına götürüyor. Naz, annesine sarılıp barışıyor. O sırada eve baskın oluyor.

Soner, baskın olduğunu gördüğünde hemen Emel ile Naz’ı Eray’ın arabasına bindirip oradan uzaklaştırıyor. Yağmur ile Akgün, birlikte oluyor. Akgün, Yağmur’a babasıyla birlikte işledikleri cinayeti anlatmak zorunda kalıyor.

Selçuk, Cihan’ın annesiyle buluşuyor. Onunla yıllar önce bindiği arabayı depodan alıp onunla buluşuyor. Polis çevirmesi arabayı tanıyor. Böyle olunca Selim, Sare’ye işlediği cinayeti itiraf ediyor. Sare, Selim’i tutukluyor. Selim, Sade’den sadece karısının katilinin kim olduğunu kendisine bulup bildirmesini istiyor.

Yağmur, babasının avukatlığını üstleniyor. Onu hapishanede ziyaret edip Akgün’le nişanlandıklarını söylüyor. Zaten Selim, Akgün’e hapse girmeden önce ailesini ona emanet etmişti.

Sare, Akgün’e bir dosya verip o dosyayı açmadan Selim’e vermesini istiyor. Selim, dosyayı açıp Canan’ın katilinin kim olduğunu öğreniyor. Ama Akgün’e bir şey söylemiyor.

Son Yaz 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Selim Hapse Mi Giriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler