Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyununu Karaman’da oynadı. Takımlar yöreye özgü yemekleri yapıp, misafirlerin beğenisine sundu. Oylama sonuçları stüdyoda açıklandı. MasterChef 9. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 9. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde ekip Karaman’a gitti. Mavi ve Kırmızı takım yörenin yemeklerinden oluşan bir menüyle dokunulmazlık oyununu oynadı. Verilen sürenin bitmesiyle her iki takımda yemeklerini misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler, beğendikleri takımın yemeklerine oylarını kullandı.
DOKUNULMAZLIK OYUNU!
Şefler, oylama sonuçlarını stüdyoda açıkladı. En çok oyu Mavi takım aldı. Kırmızı takım yaptığı tatlıda hiç puan alamadı. Haftanın 3. dokunulmazlığının sahibi mavi takım oldu.
BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!
Kırmızı takım haftanın 3. dokunulmazlık oyununu mavi takıma katırdı. Takım bireysel dokunulmazlık için mutfağa geçti. Şefler, yarışmacılara Tulum peyniri verdi ve bu peyniri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.
Verilen sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yaptı. Biraz düşündükten sonra Burcu, Azize ve Eren’i öne çağırdı. Bireysel dokunulmazlık oyununun üçüncüsü Burcu, ikincisi Azize oldu. Eren, birinci olarak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eren, bireysel dokunulmazlığı alarak haftanın 5. eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu ve Pelin’in ismini verdi. Pelin, haftanın 5. eleme adayı oldu. Haftanın 6. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylamalarını yaptı.
Oylamada, Burcu’nun sözleri Azize’yi kızdırdı. Azize, yaptığı açıklamayla oradaki bir kaç yarışmacıyı vicdansızlıkla suçladı. Ortam iyice gerildi. En çok oyu alan Emre oldu. Emre, haftanın 6. eleme adayı oldu.
Böylece MasterChef Türkiye 2021’in 9. haftasının eleme adayları; Rabia, Dilara, Hasan, Sergen, Pelin ve Emre oldu. Pazar günü yapılacak eleme oyununda, yarışmanın en favori yarışmacıları kapışacak.
Her bölümü büyük heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef’in bu pazar yapılacak eleme oyununda hangi yarışmacı yarışmaya veda edecek şimdiden büyük merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler