Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Görüntüleri Görüyor Mu?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Görüntüleri Görüyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, kapısına gelen Alp’i kimseye bir şey belli etmeden geri gönderiyor. Sedat, Cana’yla ilişkisini inkar edince Feride onun yüzüne tükürüyor. Feride, Cana’yı boğazlayıp kocasıyla barışmasına yardımcı oluyor. Alp, Feride’in elindeki görüntülerle tehdit ediliyor. Rafet ile Gülcihan’ın evlilik yıl dönümünde, Cana ile Sedat’ın öpüşürken çekilen videosu yayınlanıyor. Nalan, görüntüleri görüyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Görüntüleri Görüyor Mu?

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Alp, Feride’nin kapısını çalıp ona Cana ile Sedat’ın kendilerini ayakta uyuttukları bunu Nalan’a anlatmak istediğini söylüyor. Feride, Nalan’la onu görüştüreceğini söyleyip gönderiyor. Evdekiler, kapıya kimin geldiğini merak ediyor. Feride, Hafize’nin bir akrabasının para istemek için geldiğini söyleyip geçiştiriyor.

CAMDAKİ KIZ 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, Nalan’ın Alp’i görmemesi için üzerine çay döküyor. Feride, Sedat’ı alıp çamaşır odasına götürüyor. Sedat, başlıyor yalan söylemeye. Ona Cana’nın ablası olduğunu onunla ilişkisinin olmasının mümkün olmayacağını söylüyor. Feride. Sedat’ın yüzüne tükürüyor ve ona kızı duymadan bu işi halledeceğini, onun da bir daha Cana’yla görüşmeyeceğini söylüyor.

Feride, Cana’nın yanına gidip onu boğazlıyor. Ona kocasını ikna etmesi için yalvarma provaları yaptırıyor. Alp’i arayan Feride, oraya Cana’yı gönderiyor. Kendisi de uzaktan izliyor. Alp, Cana’nın yalvarmalarına inanmayıp dönüp gidiyor. Nalan’la görüşmek için onu yalnız yakalamaya çalışan Alp, evin önünde arabayla bekliyor.

Muzo, Sedat’in Cana’yla olan ilişkisinden dolayı ikilinin boşanma kararı aldığını anlıyor. Gidip kardeşiyle konuşuyor. Hayri, Nalan’ın hamile olduğunu zannedip üzülüyor. Ama sonradan hamile olanan Selen olduğunu duyunca rahatlıyor.

Hayri, otoparkta Cana ile Sedat’ı öpüşürken görüyor. Hatta onların görüntülerini alıyor. Selen, annesiyle babasının 35. evlilik yıl dönümü için bir organizasyon hazırlıyor. Davete Cana’da davet ediliyor. Feride, Alp’in yanına gidip, daha önce evde çalışan hizmetçinin tacize uğradığı itirafını ona izletiyor.

Alp’e, bu videoyu izleyen hiç bir hakim çocukları ona vermeyeceğini söylüyor. Öyle olunca Alp, davete gitmek ve basına Cana’yla birliktelik pozu vermek zorunda kalıyor. Davetin sonuna doğru Selen, annesiyle babasının evliliklerine dair bir slayt gösteri sunmak istiyor.

O sırada Nalan, tuvalete gidiyor. Video açılıyor ve Cana ile Sedat’ın otoparktaki samimi görüntüleri görünüyor. Rafet, görüntüleri görünce fenalaşıyor. Nalan ise, sonradan geliyor ve herkesi şok olmuş bir şekilde görüyor.

Camdaki Kız 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat’ın Cana’yla İlişkisi İfşa Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler