Ana SayfaDiziler"Elkızı" Sezona İddialı Bir Başlanıç Yapacak

İlgili Postlar

“Elkızı” Sezona İddialı Bir Başlanıç Yapacak

Bir süredir fragmanlarıyla merak uyandıran “Elkızı” dizisinde Cumartesi gübü saat 20:00 itibariyle Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Çarpıcı bir konuya ve güçlü bir kadroya sahip olan “Elkızı” sezona iddialı bir başlangıç yapacak. İşte detaylar;

Fragmanlar Merak Uyandırdı

Yaklaşık bir buçuk ay önce çekimleri başlayan “Elkızı” dizisi Muğla’nın Ula ilçesinde çekiliyor. Önce sosyal medya hesaplarından yayımlanan ardından televizyona düşen fragmanlar büyük bir merak uyandırdı. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı dizi bu sene reyting rekorlarını kırabilir gibi duruyor.

Elkızı Konusu

Hayalleri için savaşan Ezo’nun bu hayatta tutunduğu iki şey vardır; anıları ve annesinden kendisine kalanlar… Yani bir avuç umut. Ne var ki, elinde avucunda olan her şey zulüm gördüğü ailesi tarafından bir çırpıda söküp alınır. İki yolu vardır Ezo’nun. Ya pes edecektir ya da savaşacaktır. O savaşmayı seçer, hem de ölümüne…

Ezo’nun içinde bulunduğu çıkmazı fırsat bilen Harun ve annesi Nermin ise eski şatafatlı dönemlerine yeniden kavuşabilmek için gözlerine en zayıf halka olarak gördükleri Ezo’yu kestirirler ama bilmedikleri bir şey vardır.

Ezo sandıkları kadar aciz ve çaresiz değildir. Onun yaptıklarından ve yapacaklarından habersiz, ava giderken av olacaklardır.

Elkızı Oyuncu Kadrosu

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.”

“Elkızı” Sezona İddialı Bir Başlanıç Yapacak

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler