Ana SayfaDizilerKardeşlerim 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif'i Bitirmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doruk, ilk geceyi Şengül’ün evinde geçiriyor. Annesinin orada kalmasını istemeyince bahçeye çadır kurup orada kalmaya devam ediyor. Nebahat, Akif’in yalanlarına inanıp gidip Suzan’ı işten kovduruyor. Suzan, Nebalat’e gerçekleri anlatıyor. Şengül, Emel’in kazandığı paraları gizlice alıp bahçeye gömüyor. Akif, dozerle Doruk’un kaldığı yeri yıkınca paralarda ortaya çıkıyor. Kardeşlerim 26, bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nebahat, Suzan’la birlikte Akif’i bitirmeye hazırlanıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Nebahat Akif’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

Kardeşlerim 26. bölüm 1. fragmanında; Şengül’ün, Emel’in biletinden çıkan paraları alıp sakladığı ortaya çıkıyor. Nebahat, Suzan’a birlikte hareket edip Akif’i bitirmeyi, onu bitirdikten sonra bekar ve zengin kadınlar olmayı teklif ediyor. Polisler gelip Şengül, hakkında şikayet olduğunu söylüyor.

İşte Kardeşlerim 26. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1452021988235546624

KARDEŞLERİM 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gidecek yeri olmayan Doruk, Asiye’lerin evine geliyor. Onlara babasıyla kavga ettiğini ve gidecek yerinin olmadığını söylüyor. Şengül, onu evine alıyor. Melisa, Doruk’un kaldığı yeri biliyor ama annesiyle babasına onun başka bir arkadaşında kaldığını söylüyor. Ertesi gün Şengül, Doruk’un evlerinde kaldığını ağzından kaçırıyor.

Nebahat, Şengül’den onu evinden kovmasını istiyor. Böylelikle oğlunun eve döneceğini düşünüyor. Ama Doruk, eve dönmemekte kararlı olduğu için bahçeye çadır kurup orada yatmaya başlıyor. Berk ona kamp eşyaları getiriyor.

Şengül, Emel’in biletine ikramiye çıktığını öğreniyor. Bileti Emel’in çantasından alıp gidip paraları alıyor. Orhan, gidip okulla görüşüp eski işine geri dönüyor. Şengül, paranın birazını ayırıp hediyeler alıyor.

Gerisini de bahçeye gömüyor. O akşam Orhan’ın işe girmesi ve yaklaşan doğum gününü kutlamak için hazırlık yapıyor. Orhan, kendisini bekleyen evdeki sürprizi görünce çok mutlu oluyor. Doruk gitar çalıyor. Asiye ise söylüyor.

Şengül, Suzan’ın kapısına bir adamın geldiğini ve adamın akşam girip sabah evden çıktığını komşulardan öğreniyor. Onlara Akif’in fotoğrafını gösteriyor. Akif’in Suzan’ın evine girdiğinden emin olunca gidip olanları Nebahat’e anlatıyor.

Nebahat, önce Akif’in yanına gidiyor. Akif, Suzan’ın ağlayarak kendisini çağırdığını ve ilaç verip uyuttuğunu, çektikleri video ile tehdit edilip onlara alış veriş yapmak zorunda kaldığı yalanını uyduruyor.

Nebahat, ona inanıp gidip Suzan’ın patronuyla görüşüp onu işten kovduruyor. Suzan, bunu Nebahat’in yaptığını anlayıp onun yanına gidiyor. Ona gerçekleri anlatıyor. İnanması içinde Akif’in kendisine ev aldığını ve kendisinin bunu kabul etmediğini anlatıyor.

Ömer, ikramiyenin kendi biletlerine çıktığını öğreniyor. Ama Emel, bileti bulamıyor. Ömer, yengesinin bileti çalıp parayı aldığını öğreniyor. Şengül, parayı almadığını söylüyor. Doruk’un eve dönmeyeceğini gören Akif, dozere binip onun kaldığı çadırı yerle bir ediyor. Tabi Şengül’ün sakladığı paralar da ortaya çıkıyor.

Kardeşlerim 25. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Melisa İle Kadir Barışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler