Ana SayfaDizilerElkızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Suçunu İtiraf Etmeye Karar Veriyor!

İlgili Postlar

Elkızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Suçunu İtiraf Etmeye Karar Veriyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Ezo, babasının kurallarına göre yaşamak istemiyor. Esma’nın yardımıyla evden gizlice çıkıp üniversite sınavına giriyor. Bunu öğrenen Resul kızını dövüyor. Ezo, evdeki davete annesinin gelinliğiyle katılınca Resul, kızını yine dövüyor. O sırada ağzından annesini öldürdüğünü kaçırıyor. Ezo, evi ateşe veriyor. Babası ve üvey annesi yangında ölüyor. Elkızı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezo, suçunu itiraf etmeye karar veriyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Ezo Suçunu İtiraf Etmeye Karar Veriyor!

Elkızı 2. bölüm 1. fragmanında; Ezo, babaannesine yangını kendisinin çıkarttığını ölenin de öldürenin de kendi kanından olduğunu, şimdi ne yapacağını soruyor. Cavidan, Ezo’yu ağlamaya zorluyor. Ezo, jandarmanın kapısına teslim olmak için gidiyor. Cavidan, Ezo’yu bu kararından döndürebilecek mi?

İşte Elkızı 2. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, annesinin babasının baskıları yüzünden intihar ettiğini düşünüyor. Resul, kızının evden çıkmasına bile izin vermiyor. Liseyi gizlice dışarıdan bitiren Ezo, askerde olan Ali’yle bir anlaşma yapıyor. Üniversite sınavını kazanırsa kendisiyle formalite bir evlilik yapmak için anlaşıyor.

Evde Ezo’ya sadece evin hizmetçisi Esma arka çıkıyor. Esma’nın yardımıyla Ezo, gizlice evden çıkıp üniversite sınavına giriyor. Eve dönerken öküz Ezo’yu kovalamaya başlıyor. Harun onu görüp kurtarıyor. Cavidan, Ezo’yu görüyor ve onu Harun’la buluştuğunu düşünüyor.

Resul, bir şey fark etmeden Ezo eve dönüyor. Ama yine babasıyla tartışma yaşıyor. Ayfer, Ezo’nun annesinin kıyafetleriyle dolaşmasından rahatsız oluyor. Ezo, annesinin kıyafetlerini yakarken Ayfer’i görüyor. Ona engel olmaya çalışırken Bekir gelip Ezo’yu tokatlıyor. Ezo’nun köpeği Cesur, Bekir’e saldırıyor oda, silahını çıkarıp köpeği öldürüyor.

Nermin, Resul’le buluşup ondan ipotekte olan evini kurtarmak için para istiyor. Oda kabul ediyor. Nermin’in oğlu Harun, Ezo’yu sabah gördüğünü ağzından kaçırıyor. Resul, eve gelip Ezo’yu tartaklamaya çalışıyor. Ama onun elinin yüzünün kan içinde olduğunu görünce bırakıyor.

Kim Ezo’yu dövdü ise hak etmiş olacağını düşünüyor. Ona arka çıkan Esma’yı da evden kovuyor. Resul, evde bir davet düzenliyor. Ezo, günlerce hiçbir şey yemiyor. Davete katılması için Ezo’ya bir elbise veriliyor.

Ezo, o elbiseyi giymiyor ve kendisini babasının öldürmesini göze alıp annesinin gelinliğini giyip davetlilerin yanına iniyor. Resul, Ezo’yu odasına kapatıp dövmeye başlıyor. Onu annesinin kendisini attığı balkona doğru götürüp Ezo’ya, annesi gibi onu da oradan atıp öldüreceğini söylüyor.

Ezo, annesini babasının öldürdüğünü öğrenince, bir bidon benzin alıp her yere döküyor ve evi ateşe veriyor. Daha sonra annesinin mezarına gidiyor. Yangında Resul ile Ayfer ölüyor. Eve yangını soruşturmak üzere jandarma geliyor.

 Elkızı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler