Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben'le Kendi Evinde Yaşamak...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben’le Kendi Evinde Yaşamak İstiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 44. yeni bölümüyle 26 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’den evlenme teklifi gelmeyince büyük hayal kırıklığına uğrar. Gülben, zorda olsa gelin bohçasına gider. Daha sonra Esat onu, birlikte yaşayacakları eve götürür. Gülben, o evde yaşamak istemez. Han ise, Esat’a oturdukları binada bir daireye götürüp Gülben’le evlendikten sonra orada yaşayacaklarını söyler. Masumlar Apartmanı 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esat, Gülben’le kendi evinde yaşamak istiyor.

Salı Dizileri 2021

Esat Gülben’le Kendi Evinde Yaşamak İstiyor!

Masumlar Apartmanı 44. bölüm 1. fragmanında; Esat, Han’a Derenoğullarının kurallarına göre yaşamak istemediğini söylüyor. Safiye, Gülben’i evinde yaşamaya zorluyor. Onunla Esat’ın evine gidiyor. Annesinin hayaliyle tartışan Safiye’nin haline herkes şaşkınlıkla bakıyor. Gülben, ablasını onlara karşı savunurken Safiye fenalaşıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 44. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, büyük bir hayal kırıklığı ile eve döner. Yine annesinin hayalini görüp kendisinin o evde tek başına yaşlanacağını düşünmeye başlar. Han, Ceylan’ın evinin önünde onun evine giren birini görür. Onun sevgilisi olduğunu düşünmeye başlar.

Gülben, mutlu bir şekilde uyanır. Safiye, Gülben’in lavaboya bıraktığı yüzüğü merak edip parmağına takar. Yüzüğü çıkaramayınca elini saklar. Gülben, yüzüğünü arayıp bulamayınca çok üzülür. Safiye, zor da olsa yüzüğü çıkarıp Gülben’e bulmuş gibi yapıp verir.

Naci, kızının evlenmesini istemediği yüzünden Safiye’ye evlenme teklifi yapmaktan son anda vazgeçer. Tabi bunu kimse bilmez. Han, Naci’nin yanına gidip ona ablasını hayal kırıklığına uğratmasının hesabını sorar.

Gülben, kayın validesi ve eltileri ile gelin bohçası almaya gider. Orada Gülben, zor anlar yaşar. Hiç bir kıyafeti üzerine giyemez. Onun durumunu anlayan Gülnur. hemen oradan Gülben’i çıkartır. Esat, Gülben’e sürpriz yapıp onu evlendikten sonra yaşayacakları eve götürür.

Gülben, banyoya elini yıkamaya girer. Ancak oranın pis olmasının üzerine bir de yerde böcek görür. Kapıyı açıp dışarı çıkamaz. Esat’dan, kendisini ablasının yanına eve götürmesini ister.

Gülben, yolda Esat’a onun istediği doktora gitmek istediğini söyler. Ama içeri girmesiyle çıkması bir olur. Eve gelen Gülben, ablasına o evde yaşamak istemediğini söyler. Safiye, Gülben’e Esat’la evlenmeyi çok istediğini, istediği her şeyin olduğunu daha ne istediğini sorar.

O sırada Han gelir. Esat’ı alan Han onu apartmandaki bir daireye götürür. Orada ona, o daireyi onlara düğün hediyesi olarak verdiğini ve evlendikten sonra orada yaşayacaklarını söyler. Esat, Gülben’le birlikte kendi evinde yaşayacaklarını söyler.

Daha şokunu atlatmadan Safiye ile Gülben, ellerinde temizlik kovalarıyla içeri girer. Gülben Esat’a, evlerine hoş geldiğini söyler. Donup kalan Esat, o dairede kalmayı kabul edecek mi?

 Masumlar Apartmanı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esat’ın Kararı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler