Ana SayfaDizilerAda Masalı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Otelinin Yandığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Otelinin Yandığını Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 19. yeni bölümüyle 26 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Batu, İdil’i kıskandırmak için başka bir kadınla birlikteymiş gibi görünür. Kadının sevgilisi gelince ortalık karışır. Adam Batu’nun üzerine yürür. İdil’de, kavgaya girip o kadından hıncını alır. Ada Masalı 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, otelinin yandığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Otelinin Yandığını Öğreniyor!

Ada Masalı 19. bölüm 1. fragmanında; Poyraz, İzmir’den ayrılmadan önce Alper’le Melisa’nın kız isteme merasiminde bulunmak istiyor. Tuzlu kahve yanlışlıkla Poyraz’a geliyor. Haziran, Melisa’nın yüzüğünü denemek istiyor. Ama yüzüğü geri çıkartmakta zorlanıyor. Poyraz, otelinin yandığı haberini alıyor.

İşte Ada Masalı 19. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, İzmir’e gider. Oraya gittiği günün ertesi gün bir iş teklifi alır ve hemen işe başlar. Zeynep, kızını arayıp gittiği yerde kalmasını ve asla adaya dönmemesini ister. Poyraz, babaannesiyle konuşup onun artık annesiyle uğraşmasını istemediğini söyler.

Oda kabul eder. Alper ile Melisa, nişanlanır. Biricik ise, yeni tanıştığı kişiden hoşlanmaya başlar. Onun önce Dürdane isminde bir sevgilisi olduğunu zanneder. Sonra Dürdane’nin bir kedi olduğunu öğrenince rahatlar.

İdil, Poyraz’a Batu’nun çarpıp onu öldürmek istediğini düşünür. Batu, bu suçlama karşısında çok üzülür ve İdil’e hiçbir şey söylemez. Poyraz’ın kaza görüntülerine ulaşılır. Onun duvara karşı arabasını sürdüğünü ve son anda fren yaptığı için yaralandığı ortaya çıkar.

İdil, boş yere Batu’yu suçladığı için çok pişman olur. Ada’nın sokaklarında Batu’dan özür dilediğini anons eder. Batu ise, ondan intikam almak için parayla bir kadınla anlaşır. İdil, Batu’nun odasına geldiğinde onu başka bir kadınla görür.

Poyraz, otelin ödül aldığını öğrenir ve ödülü almak için İzmir’e gider. Orada Haziran ile karşılaşır. Alper ile Melisa da İzmir’e gider. Onları bir araya getirip barıştırmak için ikiliyi asansörde bırakır. Ama bu planları tutmaz. Poyraz, Alper’le barda eğlenmeye gider. Haziran’ın patronu onu biriyle tanıştırır.

Onları konuşurken gören Poyraz, Haziran’ı kıskanır. Ama belli etmemeye çalışır. Poyraz, patronunun tanıştırdığı kişi tarafından sözlü tacize uğrar. Bunu gören Poyraz, adamı yumruklar.

Daha sonra Haziran’ın patronunun adayı ele geçirmek için planlar içinde olduğunu anlaşılır. Haziran ile Poyraz, tartışır ve birbirlerine ağır sözler söyleyip ayrılır.

Ada Masalı 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! İdil Batu İçin Kavga Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler