Ana SayfaDizilerKalp Yarası 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Barışıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Barışıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 17. yeni bölümüyle 25 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenip çok sevinir. Hüseyin, Yaman’ın yaptıklarını öğrenir. Hande, Ayşe’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra ona ve karnındaki çocuğa zarar vermek ister. Bunu öğrenen Azade, Hande’ye tokat atıp eğer Ayşe ile torununa bir şey olsaydı onu kendi elleriyle öldüreceğini söyler. Kalp Yarası 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit ile Ayşe barışıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit İle Ayşe Barışıyor!

Ferit, Ayşe’yle konuşup onunla yeni bir sayfa açmak istediğini ve kimsenin kirletmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Ayşe, Ferit’e onu çok sevdiğini ve ona arkasını dönüp gidemediğini söylüyor. İkili böylelikle küskünlükleri bir tarafa bırakıyor. Hande, Ayşe’nin evine gidip onu tartaklıyor. Daha sonra da evi ateşe veriyor. Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi dışarı çıkıp yardım çığlıkları atıyor. Azade, Ayşe’nin evinin yandığını görünce eve doğru koşuyor.

İşte Kalp Yarası 17. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1451262050169131011

KALP YARASI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe ile birlikteyken direksiyonun hakimiyetini kaybedip kaza yapar. Ayşe, dışarı çıkıp yardım istemek için feryat eder. Kendisine gelen Ferit, Ayşe’ye sarılıp bir şeyinin olmadığını söyleyip eve dönerler.

Hande, annesiyle babasına bir daha çocuğunun olmayacağını ve her şeyi hatırladığını kimseye söylememelerini ister. Eğer söylerlerse kendisini öldüreceğini ve onlara evlat acısı yaşatacağını söyler.

Zümrüt, bunu yapamayacağını söyleyince Hande, kendisini geçen kamyonun önüne atar. Hüseyin onu son anda kurtarır. Azade, boşanma protokolünün işlemlerini başlatır. Ayşe, boşanma davasının açıldığını öğrenip davayı Ferit’in açtığını zanneder.

Ferit’te, Ayşe’nin boşanma davası açtığını düşünüp içerler. Boşanma günü gelir. İkili istemeyerek de olsa boşanmayı kabul eder. Hakim, ikilinin boşanmalarına karar verdiği an Ferit, Ayşe’nin davayı açmadığını öğrenir. İkili boşanır. Ferit, davayı annesinin açtığını anlar.

Zümrüt, Azade’nin yanına gidip Hande’nin her şeyi hatırladığını, intihar edeceğini söyleyüp kendilerini tehdit ettiğini söyler. Oda bunun daha iyi olduğunu bu yalana devam edip Hande’yle Ferit’i evlendireceklerini söyler. Azade, Hande ve ailesini yemeğe davet eder. Ferit de, yemeğe gelir.

Hande, gelinliğini giyip aşağı inip Ferit’in karşısına çıkar. Ferit, herkesin içinde onunla evlenmeyeceğini, kendisinin Ayşe’yi çok sevdiğini söyler. Onun aşkından cayır cayır yandığını söyler. Ayşe, yolda yürürken bayılır. Birisi onu o halde bulup hastaneye götürür. Ayşe, hastanede hamile olduğunu öğrenir.

Kalp Yarası 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azade’den Hande’ye Tokatlı Uyarı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler