Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir'in Başka Mektuplarını...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir’in Başka Mektuplarını Da Buluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 109. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, eve gelip para isteyen kadının elindeki mektubu alıyor. Ondan Hülya’nın yerini öğrenip yola çıkıyor. Mehmet, onu yalnız bırakmıyor. Hülya’nın yerini bulan Züleyha, onunla karşı karşıya geliyor. Züleyha, Demir’in başka mektuplarını da buluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Demir’in Başka Mektuplarını Da Buluyor!

Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Konağa Mersin’den gelen kadın Züleyha’ya Demir’in yazdığı mektubu Züleyha’ya verip, Demir’in her ay kendilerine beş bin lira para gönderdiğini söyleyip ondan elli bin lira istiyor. Züleyha, kadını konaktan kovuyor. Kaldıkları oteli öğrenip yanlarına gidiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 109. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadına bin lira veren Züleyha, Hülya’nın adresini istiyor. Çocuklarıyla vedalaşan Züleyha, İzmir’e gitmek üzere yola çıkıyor. Mehmet, onu yolda görüp arabayla önünü kesiyor. Züleyha’nın İzmir’e gitmekte kararlı olduğunu görünce onu yalnız bırakmak istemiyor. Birlikte yola çıkıyorlar.

Yolda, Züleyha Demir’in kendisine yaptıklarını bir bir anlatıyor. Mehmet, Züleyha’nın yaşadıklarını duyunca gözyaşlarını tutamıyor. Betül, bir çanta dolusu parayla eve geliyor. Paraları gören Şermin, çok seviniyor. Hemen kendisine bir araba almak istiyor.

Betül, bir süre paranın evde duracağını söyleyip annesinden paraya dokunmamasını istiyor. Şermin, ertesi gün Abdulkadir’in yanına gidip araba beğeniyor. Abdulkadir, Şermin’in beğendiği arabayı verip onu arabayla gönderiyor. Betül’ün arabayı görmesinden korkan Şermin, arabayı gizli bir yere park ediyor.

Lütfiye ile Saniye, Şermin’in arabayı gizlediğini görüyor. Saniye, hemen Betül’ün Züleyha’yı dolandırmış olabileceğini düşünüyor. Lütfiye, Saniye’yle birlikte Isparta’ya gidiyor. Abdulkadir, onların Isparta’ya gittiklerini duyunca hemen onlardan önce oraya yetişiyor.

Onların Mehmet Kara ile ilgili bir şey öğrenmesine engel oluyor. Onlar yokken Haminne, Adnan’la birlikte taksiye binip gidiyor. Abdi paşayla buluşacağını düşünen Haminne, Adnan’ı orada unutup konağa dönüyor.

Betül, tesadüfen Adnan’ı buluyor ve konağa getiriyor. Fikret, Betül’e teşekkür ediyor. Züleyha, Hülya’nın kaldığı evi buluyor. Hülya’nın konuşamadığını öğrenen Züleyha, onun bakıcısından olanları öğreniyor. Hülya, Demir’in kendisine yazdığı mektupların hepsini Züleyha’ya veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Demir’in Yaptıklarını Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler