Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 200. Bölüm Fragmanı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 200. Bölüm Fragmanı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Atv’nin fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 199. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Fenomen dizi,  iddialı yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yeni sözün 200. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı süreçte Twitter’da trendtopic listelerinden hiç düşmeyen, aksiyon sahneleriyle büyüleyen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, yeni oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekti. Detaylar haberimizde…

Oktay Kaynarca kimdir?

Uğur Yücel kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 200. Bölüm Fragmanı Yayında!

Başrollerini Oktay Kaynarca, Uğur Yücel, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi birçok usta oyuncuyu bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 26 Ekim Salı saat 20:00’da atv ekranlarında 200. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin 200. bölüm ilk fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1450895895646674947

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin merakla beklenen 200. bölüm yayınlanmasıyla bu sezon diziye katılan yeni isimler ise canlandıracakları karakter ile merak uyandırıyor. Sevilen dizi salı günleri ekrana gelmeye devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanında; Hızır Çakırbeyli’nin hapishaneye girdiği görünüyor. Onun hapse girmesiyle İlyas öldü mü? sorusu da merak konusu oluyor.

Dizinin merakla beklenen yeni sezonu 26 Ekim Salı akşamı ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

Yunus Emre Yıldırımer kimdir?

Ozan Akbaba kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler