Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Süveyda Bilmeden Öz Annesiyle Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Süveyda Bilmeden Öz Annesiyle Karşılaşıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, nişanlısı tarafından terk ediliyor. Bunun sorumlusunun ablası olduğunu öğreniyor. Asuman, Narin’i bakım evine yerleştirdiği için Mustafa’yla her gün kavga ediyor. Süveyda, onların boşanacaklarını düşünmeye başlıyor. Doktor hanım Süveyda’yı o karanlıktan çıkarmayı başarıyor. Süveyda, bilmeden öz annesiyle karşılaşıyor.

Cuma Dizileri 2021

Süveyda Bilmeden Öz Annesiyle Karşılaşıyor!

Kırmızı oda 49. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mustafa, Narin’in bir şey yemediğini öğrenip onun yanına gidiyor. Narin, Mustafa’dan yemeği bebeğin yemesini onun aç olduğunu söylüyor. Mustafa, Narin’e bebeğin karnının tok olduğunu, onun yemek yemediğini öğrenirse bebeğin üzüleceğini söylüyor ve ona kendi elleriyle çorba içiriyor.

KIRMIZI ODA 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuna’nın komşuları oğullarıyla onu kaynaştırmak için yine Aliş’i kliniğe bırakmak istiyorlar. Musa, Derya’ya bir buket çiçek gönderip içine onu aşağıda beklediğini yazıyor. O sırada Deniz’e nişanlısından mesaj geliyor ve ondan ayrıldığını, katilin kızıyla evlenemeyeceğini yazıyor.

Deniz, bu durumu annesinin anlattığını düşünürken Derya ona kendisinin anlattığını itiraf ediyor. Perişan olan Deniz, ablasıyla Musa’nın ilişkisini öğreniyor. Deniz evi terk edip annesinin yanına gidiyor. Derya’nın annesi doktor hanımın yanına gelip, ona başından geçenleri ve hapishanede yaşadıklarını anlatıyor.

Ona, İstanbul’dan gideceğini söylüyor. Daha sonra Mustafa ile Asuman, Süveyda’yla birlikte geliyor. Önce Mustafa ile Asuman doktor hanımla konuşmak istiyor. Doktor hanıma yine Süveyda’nın hırsızlık yaptığını ve karakoldan geldiklerini söylüyorlar.

Asuman, Mustafa’nın Narin’i bakım evine yatırdığı için onu affetmiyor. Onunla sürekli kavga ediyor. Mustafa, Narin’i görmeye gidince onun annesinin öldüğünü ve perişan halde olduğunu görünce onu alıp bakım evine yatırdığını anlatıyor. Doktor hanım, Asuman’dan Narin’le tanışmasını tavsiye ediyor.

Onlardan sonra Süveyda, doktor hanımla görüşmeye geliyor. Ona annesiyle babasının ayrılıp ayrılmayacaklarını soruyor. Doktor hanım, Süveyda’yı rahatlattıktan sonra o karanlık geceye gitmek istiyor ve onu o karanlık geceden kurtarmayı başarıyor.

Süveyda, rahatlamış bir şekilde klinikten ayrılıyor. Mustafa, Asuman’ı Narin’in yanına götürüyor. Asuman, önce onunla karşılaşmaktan korkuyor. Sonra onun hala bebeği sorduğunu görünce onun yanına oturup bebeğin iyi olduğunu ona çok iyi baktığını söylüyor.

Süveyda, annesi ile babasını takip edip onların bakım evinde bir kadınla görüştüğünü görüyor. Narin’i gören Süveyda, onun kim olduğunu, annesiyle babasının onun yanına neden geldiklerini merak ediyor.

Kırmızı Oda 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asuman Narin’i Görmeye Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler