Ana SayfaDizilerYalancı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Yeni Bir Oyunla Deniz'i Şok...

İlgili Postlar

Yalancı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Yeni Bir Oyunla Deniz’i Şok Ediyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Yalancı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, Mehmet’in kendisiyle oyun oynadığını anlıyor. Onunla yüzleşince onun ne kadar psikopat olduğunu bir daha anlıyor. Ondan ablasıyla Murat’ın ilişkisini öğrenip yıkılıyor. Deniz, Mehmet’e bir oyun oynamaya karar veriyor. Ona aynı ilacı verip meczup bir yere götürüp elini kolunu bağlıyor. Yalancı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet, yeni bir oyunla Deniz’i şok ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Mehmet Yeni Bir Oyunla Deniz’i Şok Ediyor!

Yalancı 7. bölüm 1. fragmanında; Görkem, Deniz’in Mehmet’i götürdüğü yeri bulup onu onun kurallarıyla yenmesinin mümkün olmayacağını söylüyor. Deniz, Mehmet’in Doruk’un öğretmeni Hilal’le sosyal medyadan birbirlerini eklediklerini öğrenip onun yeni kurbanının o olacağını düşünüyor. Gidip Hilal’i uyarıyor. Deniz, gece uyandığında Hilal’i baygın halde evinde yatarken buluyor.

İşte Yalancı 7. bölüm 1. fragmanı….

YALANCI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz, Mehmet’in dolabında ilaçla yakalanmasını beklerken o ilacı kendi dolabında buluyor. Arkasını döndüğünde Mehmet’i karşısında görüyor. Mehmet Deniz’e, onun kendisiyle oyun oynamasının hoşuna gittiğini söylüyor. Deniz, evine Mehmet’in gizli kamera koyduğundan haberi olmuyor.

Mehmet, Deniz’in kiminle ne konuştuğunu bilip ona göre tedbir alıp onunla oyun oynuyor. Görkem, kocasının kendisinden uzaklaştığını anlayıp onunla tartışıyor. Sonradan onun yaptığı yanlış operasyon sonrasında masum anneyle kızı öldürdüğünü öğrenip üzülüyor.

Canan, kocasıyla konuşup onunla ayrılmak istediğini söylüyor. Mehmet, Canan’ın kötü göründüğünü görüp onun yanına gidiyor. Oda, kocasına ihanet ettiği için kendisini affetmediğini söyleyip ağlıyor.

Mehmet, Canan’ı sakinleştirmeye çalışıyor. Kocasını yanına çağırıp ona, karı koca bir yardım almalarını tavsiye ediyor. Okay, Murat’la konuşmaya gidiyor. Murat, biraz içince Okay’a onun çevresinde olanlardan haberi olmadığına dair bir şeyler kaçırıyor.

Okay, Yasemin’e kendisini biriyle aldatıp aldatmadığını soruyor. Oda, öyle bir şey olmadığını söylüyor. Mehmet Deniz’e, ablasıyla Murat’ın ilişkisinin olduğunu, onca şeyi onlardan öğrendiğini söylüyor. Deniz, Murat’la buluşup konuşuyor. Murat, Yasemin’i uzun zamandır görmediğini söylüyor.

Deniz, onun arabasında ablasının bilekliğini buluyor. Yasemin’in yanına gidip ona sorular soruyor. Bilekliği ona gösterince Yasemin, dünden beri o bilekliği bulamadığın söylüyor. Oda, o bilekliği Murat’ın arabasında bulduğunu söylüyor. Konuşmaları duyan Okay, Yasemin’in kendisini aldattığını anlayıp çocuklarını da alıp evi terk ediyor.

Deniz, düşünüp Mehmet’e bir oyun oynamaya karar veriyor. Onunla buluşup onun içkisine ilaç koyuyor. Mehmet’i, bayılttıktan sonra onu onun arabasıyla meczup bir yere götürüp elini kolunu bağlıyor.

Yalancı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Ablasıyla Murat’ın İlişkisini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler