Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Alpay Davasını...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Alpay Davasını Kim Kazanıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 6. yeni bölümüyle 26 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, Sergen’i başka bir kadınla buluşmak için gittiği yerde yakalar. Ona, bir kez yazıştığı bir kadın için mi oraya geldiğini sorup ona tokat atar. Azra, Sergen’e ondan boşanacağını söyler. Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Songül Alpay davasını kim kazanıyor?

Salı Dizileri 2021

Songül Alpay Davasını Kim Kazanıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 2. fragmanında; Azra ile annesi, Songül’le Alpay’ın davası için karşı karşıya geliyor. Çolpan’ın bu davayı kaybetmesi şirketinin batması demek olduğunu Sanem’den öğrenen Azra, davaya giriyor. Davanın kazananı Songül mü oluyor?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm 2. fragmanı….

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, öğrendiklerinden sonra Sergen’den bunun hesabını sorar. Sergen, o siteye bir müvekkili için üye olduğunu ama geri sildiğini söyler. Tabi Azra, buna asla inanmaz. Ama yinede bunu ispat etmesi için Sergen’e bir şans verir.

Ertesi gün Azra işlerine gittiğinde herkesin kendisi hakkında konuştuğunu görür. Alpay, Songül’le uzlaşma yoluna gitmek ister. Ama Azra, Songül’ün onunla uzlaşmayı kabul etmeyeceğini söyleyince Alpay ona, kocasının yaptıklarını yüzüne vurur.

Alpay, Songül’le barışmak için eve gelir. Songül, o geceyi Alpay’la geçirip ertesi gün onunla uzlaşmayacağını, şimdi gidip Elçin’e geceyi kiminle geçirdiğinin hesabını vermesini söyleyip onu evden kovar.

Okan, Süreyya’ya imzalattıkları evraklarla onu tehdit eder. Ona, kendisinden boşanırsa hapsi boylayacağını söyler. Azra, Süreyya’dan Okan’a geri dönmüş gibi yapıp ona yaptığı tehdidi kayıt etmesini ister.

Süreyya, önce onu konuşturup kayıt aldığına inandırıp sonra yakalanır. Diğer kayıt cihazını Okan’ın cebine koyar. Okan, Süreyya’ya tüm yaptıklarını itiraf eder ve onun kendisinden asla boşanamayacağını söyler.

Ertesi gün Okan, Süreyya’nın oyununa geldiğini anlar ve onun istediklerini yapmak zorunda kalır. Azra, siteye üye olanlardan bir milyon fidye istendiğini öğrenir. Aklına Sergen’in arabasının perde çıktığını söylemesi gelir.

Sigorta şirketini arayan Azra, Sergen’in arabasının perde falan çıkmadığını öğrenir. Böyle olunca Sergen, Azra’ya fidye verdiğini ve bir kez bir kadınla yazıştığını itiraf eder. Azra, o gece kız kardeşleriyle dışarı çıkar.

Kendisine gelen bir telefonla onların yanından ayrılır. Sergen’de, evli sevgilisinin kocası tarafından kovulduğunu öğrenip onun yanına gider. Onun verdiği adrese gittiğinde kapıyı Azra açar.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’den Boşanmaya Karar Veriyor

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler