Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Fikret'le Restleşiyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Fikret’le Restleşiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 110. yeni bölümüyle 28 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, öğrendiklerinden sonra Demir’den boşanmaya karar verir. Artık Demir’in yasını bırakıp davetlere katılmaya başlar. Fikret, Mehmet ile Züleyha’yı dans ederken görünce çok şaşırır. Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Fikret’le restleşiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Fikret’le Restleşiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm 2. fragmanında; Fikret, Mehmet’in karşısına geçip ona kim olduğunu neden Züleyha’nın yanında gezdiğini soruyor. Züleyha, araya girip asıl onun kim olduğunu ve hangi sıfatla kendisinden hesap sorduğunu söylüyor. Fikret, Züleyha’ya bir gün kendisinin haklı olduğunu anlayacağını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1452724539893424131

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 109. BÖLÜM ÖZETİ!

Konağa Mersin’den gelen kadın Züleyha’ya Demir’in yazdığı mektubu Züleyha’ya verip, Demir’in her ay kendilerine beş bin lira para gönderdiğini söyleyip ondan elli bin lira ister. Züleyha, kadını konaktan kovar. Kaldıkları oteli öğrenip yanlarına gider.

Kadına bin lira teklif eden Züleyha, onlardan Hülya’nın kaldığı adresini ister. Çocuklarıyla vedalaşan Züleyha, İzmir’e gitmek üzere yola çıkar. Mehmet, onu yolda görüp arabayla önünü keser. Züleyha’nın İzmir’e gitmekte kararlı olduğunu görünce onu yalnız bırakmak istemez. Birlikte yola çıkarlar.

Yolda, Züleyha Demir’in kendisine yaptıklarını bir bir anlatır. Mehmet, Züleyha’nın yaşadıklarını duyunca gözyaşlarını tutamaz. Betül, bir çanta dolusu parayla eve gelir. Paraları gören Şermin, çok sevinir. Hemen kendisine bir araba almak ister.

Betül, bir süre paranın evde duracağını söyleyip annesinden paraya dokunmamasını ister. Şermin, ertesi gün Abdulkadir’in yanına gidip araba beğenir. Abdulkadir, Şermin’in beğendiği arabayı verip onu arabayla gönderir. Betül’ün arabayı görmesinden korkan Şermin, arabayı gizli bir yere park eder.

Lütfiye ile Saniye, Şermin’in arabayı gizlediğini görür. Saniye, hemen Betül’ün Züleyha’yı dolandırmış olabileceğini düşünür. Lütfiye, Saniye’yle birlikte Isparta’ya gider. Abdulkadir, onların Isparta’ya gittiklerini duyunca hemen onlardan önce oraya yetişir.

Onların Mehmet Kara ile ilgili bir şey öğrenmesine engel olur. Onlar yokken Haminne, Adnan’la birlikte taksiye binip gider. Abdi paşayla buluşacağını düşünen Haminne, Adnan’ı orada unutup konağa döner.

Betül, tesadüfen Adnan’ı bulur ve konağa getirir. Fikret, Betül’e teşekkür eder. Züleyha, Hülya’nın kaldığı evi bulur. Hülya’nın konuşamadığını öğrenen ve yürüyemediğini gören Züleyha, onun bakıcısından tüm olanları öğrenir. Hülya, Demir’in kendisine yazdığı mektupların hepsini getirip Züleyha’ya verir.

Bir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Mehmet Yakınlaşmaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler