Ana SayfaDizilerAziz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Aziz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayında!

Show TV ekranlarında bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Aziz dizisinin ilk bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. 1930’lu yıllarda geçen dizinin fragmanları büyük ilgi gördü. İddialı dizinin çekimleri Antalya’da devam ediyor. Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz, bomba gibi geliyor. Aziz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Murat Yıldırım Kimdir?

Damla Sönmez kimdir?

Aziz Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show TV’nin yeni dizisi Aziz’in yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Dizinin  senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Dizide 1930’lu yıllarda varlıklı bir ailenin yaşadıkları anlatılıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen Aziz dizisi 5 kasım cuma saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

İşte Aziz dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı…

 

AZİZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz TaylanFırat TanışGüven Murat AkpınarEren HacısalihoğluSuzan KardeşAyten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cenan Çamyurdu, Baran AkbulutHaydar KöyelBerkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan ve İmren Şengel gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.

AZİZ DİZİSİNİN KONUSU!

Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişiyor.

Doğduğu toprakları, sevdiği kadını, kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalıyor. İki yıl aradan sonra öldü zannedilen Aziz’in geri dönüşü herkesi çok şaşırtıyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Aziz, geri döndüğünde sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmıyor, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir halde buluyor. Üstelik sevdiği kadın Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlandığını öğreniyor.

İzleyicileri 1930’lu yıllara götürecek olan dizi, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki dönemi anlatıyor. Hatay’ın ana vatana katılımının heyecanının da yansıtılacağı Aziz dizisi, yeni sezonun en etkileyici hikayelerinden birisini olacak.

Simay Barlas Kimdir?

Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Aziz Bomba Gibi Geliyor! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler