Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Hapse Düşüyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Hapse Düşüyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kasapoğlu, Gülfem’i Davut için kaçırıyor. Davut ile Gülfem, imam nikahı ile evleniyor. Bunu duyan Ali, Gülfem’i kaçırmak için harekete geçiyor ve kendisine engel olan Davut’u vuruyor. Ali, Celal’e para verip ondan abisini vurmasını istiyor. Celal, abisini öldürmek için onun yanına gidiyor. Kanunsuz Topraklar 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Davut, hapse düşüyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Hapse Düşüyor!

Kanunsuz Topraklar 6. bölüm 1. fragmanında; Malik, kızlarına bir intihar mektubu bırakıyor. Asude, Yavuz’un yanına gidip Ali’nin Gülfem’i kaçırıp kendisinin evine getirdiğini söylüyor. Malik, kızının yerini Yavuz’dan öğrenip onu kurtarmaya çalışıyor. Davut, hapse düşüyor. Öyle olunca da eli kolu bağlanıyor. Gülfem’in aklına Davut’u hapisten kaçırmak için bir plan geliyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 6. bölüm 1. fragmanı….

KANUNSUZ TOPRAKLAR 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Malik, Gülfem’le Davut’u öpüşürken görüyor. Davut’a tokat atıp onu işten kovuyor. Gülfem’i ise odasına kapatıp üzerini kilitliyor. Kasapoğlu, Gülfem’i Malik’in evinden alıp kaçırıyor. Bunu duyan Davut, silahını alıp Kasapoğlu’nun karşısına çıkıyor. Kasapoğlu, Gülfem’i onun için kaçırdığını söylüyor.

Gülfem ile Davut, imam nikahıyla evleniyor. Davut’un, Kasapoğlu’na olan güveni artıyor. Onun masum devletin silahlarının ise Ali’de olduğunu zannetmeye devam ediyor. Kasapoğlu, silahları sakladığı yerden kızıyla birlikte çıkarıp kimse fark etmeden tek tek satmayı planlıyor.

Fikriye, ablasının sevdiği adamla evlendiğini öğrenip Ali’nin yanına gidiyor. Ona, ablasının peşini bırakmasını isterse onunla evlenebileceğini söylüyor. Ali ise, Fikriye’nin bu teklifini kabul etmiyor. Malik, Ali’nin yanındaki Hıdır’dan işlediği cinayeti öğrendiğini biliyor ve tehdit edilmeye devam ediyor.

Durumu Yavuz’la paylaşıp Hıdır’dan kurtulmak için bir plan yapıyor. Malik, Yavuz’un da yardımıyla çayına zehir koyup Hıdır’ı zehirleniyor. Ali Hıdır’ı ağzına köpükler yığılmış bir şekilde buluyor. Malik, Hıdır’dan kurtulduğunu zannediyor.

Malik, Ali’nin yanına gidip artık onun kendisini tehdit edemeyeceğini, jandarmaya gidip kızının kaçırıldığını ihbar edeceğini söylüyor. O sırada Hıdır karşısına sapa sağlam çıkıyor. Malik, iyice köşeye sıkışıyor.

Ali, Celal’e para verip ondan kendisine çalışmasını istiyor. Celal’de kabul ediyor. Ali Celal’le birlikte Kasapoğlu’nun çiftliğini basıyor. Gülfem’i kaçırmaya çalışırken Davut geliyor. Ama Ali, Davut’u vuruyor. O sırada Kasapoğlu yetişip Davut’u hastaneye yetiştiriyor.

Davut, hastanede yatarken Ali Celal’den, gidip abisini vurmasını istiyor. Celal, silahını alıp abisinin yanına gidiyor ve ona silahını doğrultuyor.

 Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem’le Davut Gizlice Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler