Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem'le Davut Gizlice Evleniyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem’le Davut Gizlice Evleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kanunsuz Topraklar, 5. yeni bölümüyle 27 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Malik, Gülfem’le Davut’u öpüşürken görünce kızını eve kapatır. Gülfem, babasına o evden cenazesi de çıksa Ali’yle evlenmeyeceğini söyler. Kasapoğlu, Gülfem’i zorla kaçırır ve onunla Ali’yi tehdit eder. Fatma, Davut’a Gülfem’le imam nikahı kıyılacağını söyler. Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülfem’le Davut gizlice evleniyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem’le Davut Gizlice Evleniyor!

Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 2. fragmanında; Davut ile Gülfem, imam nikahı ile gizlice evleniyor. Fikriye, Ali’nin yanına gidip kendisinin onunla evlenmeye hazır olduğunu söylüyor. Ali, Cemal’e para teklif ediyor ve ondan abisini öldürmesini istiyor. Cemal, abisine silahını doğrultuyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 5. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Davut, devletin adamlarıyla anlaşıyor ve onların tüm dediklerini yapar. Vatana ihanet suçuyla Davut, idam edilmek üzere hazırlanır. Tam idam edilecekken Kasapoğlu gelip Davut’u idamdan kurtarır. Kasapoğlu, Davut’u kaçırır. Ancak, kafasında da soru işaretleri oluşur.

Gülfem, Ali’yle evlenmeyi kabul eder. Kadınlarla konuşmak için giden Gülfem, onların madene girmek istemediğini, Davut’un onlara para verdiğini öğrenir. Nişan günü kararlaştırılır.

Fikriye, gidip Davut’a ablasının 9 kadının madene girmesi için Ali’yle evlenmeye razı olduğunu söyler. Davut, Kasapoğlu’ndan gerçekleri öğrenir. Aslında silahları kaçıranın Ali olduğunu ve onun silah kaçırıp Yunanlara satacağını sonradan öğrendiğini Kasapoğlu Davut’a anlatır.

Kasapoğlu, kendisini öldürmeye çalışanın Ali olduğunu anlayıp Hıdır’ın yaralı olarak kaçmasına izin verir. Davut, Hıdır’ı takip edip Kasapoğlu’nun doğru söylediğini onun Ali’nin adamı olduğunu öğrenir.

Gülfem’i de orada görünce onu Ali’yle evlenmemesi için uyarır. Ali’yle evlenmek istemeyen Davut’a aşık olan Gülfem, kaçmak için ona gün ve saat verir. Davut, Gülfem’i kaçırmak için gideceği saatte yetişemez.

Ali ile Gülfem, nişanlanır. Kasapoğlu, Ali’li öldürmek için nişan dönüşü adamlarına pusu kurdurur. Davut, Gülfem’in de arabada olacağını düşünüp son anda oraya yetişir. Ama Ali’nin arabası arıza yapınca onlar başka bir arabayı kurşunlar. Masum bir şoför orada hayatını kaybeder.

Malik, Ali’nin kötü işlere bulaştığını anlar ve kızıyla evlenmesine müsaade etmeyeceğini söyler. Ali ise, Maliki, önceden işlediği ve sadece Çolak’ın bildiği kadın cinayetiyle tehdit eder.

Davut, Gülfem’i görmek için eve gelir ve oraya onu almak için geldiğini söyleyip onu öper. O sırada Malik eve gelir ve Davut’la kızı Gülfem’i öpüşürken görür.

 Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kasapoğlu Gülfem’i Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler