Ana SayfaDizilerKalp Yarası 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Annesini Polise İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Annesini Polise İhbar Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 18. yeni bölümüyle 1 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ayşe, Ferit’e hamile olduğunu söyler. Azade, özür dilemeye Hande’lerin evine gider. Zümrüt, Ferit’in Hande’yi neden bıraktığını açıklar. Hande, Ayşe’nin yanına gider ve onun hamile olduğunu öğrenince evi ateşe verir. Azade, son anda Ayşe’yi kurtarır. Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu öğrenen Hande, strateji değiştirir. Kalp Yarası 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, annesini polise ihbar ediyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Annesini Polise İhbar Ediyor!

Kalp Yarası 18. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin masum olduğunu kanıtlayan videonun annesinin elinde olduğunu açıklıyor. Daha sonra polisler gelip Azade’yi göz altına alıyor. Hüseyin’de tutuklanıp götürülüyor. Ortalık iyice karışıyor. Yaman, Hande’nin yanına gidip ona gerçekten kendisini sevip sevmediğini soruyor.

İşte Kalp Yarası 18. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1453330648568000522

 

KALP YARASI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Ferit’i arayıp yanına çağırır. Ona hamile olduğunu söyler. Ferit, baba olacağını öğrenince sevinçten havalara uçar. Onu yalnız bırakmaz ve birlikte eve giderler. Ayşe, Ferit’le barışma konusunda kararsız kalır.

Ferit, sabah Ayşe’ye kahvaltı hazırlayıp masaya bir not bırakıp gider. Azade, Zümrüt ve Hüseyin’e ayıp olduğunu düşünüp gidip onlardan özür dilemek ister. Sinan’la birlikte onların evine gider. Zümrüt, Azade’ye özür dilemesine gerek olmadığını, Ferit’in düğün öncesi Hande’yi bırakmasının sebebinin onunla Yaman’ı öpüşürken görmüş olması olduğunu açıklar.

Azade, Ferit’e ve Ayşe’ye ne kadar haksızlık yaptığını düşünüp yaptıkların pişman olur. Hande, Ayşe’nin yanına gider. Masanın üzerindeki notu okuyunca Ayşe’nin hamile olduğunu öğrenir. Ayşe’in ellerini ayaklarını bağlayıp evi ateşe verir. Azade, Ayşe’den özür dilemeye onun yanına giderken evinin yandığını görür.

Eve girip Ayşe’yi kurtarır. Onun hamile olduğunu hastanede öğrenir. Ayşe, Azade’ye onun yaptıklarını unutmadığını çocuğunu onun kurallarıyla büyütmeyeceğini söyler. O sırada Ferit gelir ve Azade, Hande’yi arayıp onun yanına gider.

Azade, Hande’ye tokat atıp onun gelinini ve torununu öldürmeye çalıştığını bildiğini, eğer onlara bir zarar gelseydi onu kendi elleriyle öldüreceğini söyler. Ferit ile Ayşe, barışır. Azade, onlardan özür dilemek için konağa çağırır.

Önce onlardan özür diler. Sinan da, Ayşe’den özür diler. O sırada Hande, daha sonra Yaman ve Betül gelir. Hande, Azade’ye kendisini çocukluktan beri Ferit’le evleneceğine alıştırdığını, ama kendisinin Yaman’ı sevdiğini söyler.

Yaman, Betül’ü alıp gider. Hande, Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra taktik değiştirir. Saadet, Azade’nin sakladığı Ayşe’nin masum olduğunu ispatlayan videoyu alıp Yaman’a verir. Yaman, başka bir telefondan o videoyu Ferit’e gönderir. Altına da annesinin baştan beri o videoyu sakladığını yazar.

Ayşe ile Ferit, bir şok daha yaşar. Hande, konaktan çıktıktan sonra o konağa onların elinden alacağını ve onları kapı dışarı etmeye yemin eder.

Kalp Yarası 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hande Strateji Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler