Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 10. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın dün akşam yayınlanan son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Doğu Anadolu yemeklerinden oluşan menüyü yapmak için her iki takımda büyük mücadele verdi. MasterChef 10. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu?

 MasterChef 10. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 10. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için şefler, takımlara farklı bir konseptle yarışacaklarını söyledi. Doğu Anadolu yemekleri yapacak olan takımlar önce yemekleri birer kişi yapmaya başladı. Daha sonra şeflerin belirlediği zamanlarda bir arkadaşlarını daha mutfağa çağırdılar.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Verilen sürenin sonunda her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler, yemeklerin tadımına başladı. Tadım sırasında mavi takımın ana yemeğinden limon çekirdeği çıktı. Mavi takımın o yemeği değerlendirmeye alınmadı.

Dokunulmazlık oyununda en çok kırmızı takımın yemekleri beğenildi. Kırmızı takım rakibi mavi takımı 4’e 1’lik skorla fark attı ve haftanın 2. dokunulmazlığının da sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye 2021’in 10. haftasının iki dokunulmazlık oyununu da kırmızı takıma kaptıran mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara beyin ürününü verdi ve bu üründen yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Verilen süre içinde 4 yarışmacı bireysel dokunulmazlığı alabilmek için büyük mücadele verdi. Süre ve bitti ve şefler tadımları yaptı. En başarılı tabağı yapan isim Tahsin oldu. Tahsin, bireysel dokunulmazlığı alarak takımından birini haftanın 3. eleme adayı olarak eleme potasına gönderme şansının da sahibi oldu.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tahsin, 3. eleme adayı olarak Ateş’in ismini verdi. Ateş 10. haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. elemle adayını belirlemek için takım oylarını kullandı. En çok uyu alan isim Mert oldu. Mert, 10. haftanın 4. eleme adayı oldu.

Böylelikle haftanın eleme adayları; Araz, Hasan, Ateş ve Mert oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in bu akşamki bölümünde ekip Kütahya’ya gidecek ve orada haftanın 3. dokunulmazlığını oynayacak.

MasterChef 10. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler