Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 10. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef, 10. hafta ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Takımlar, Avrupa yemeklerinden oluşan menüyü yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Takımların beraberliğini tatlı yemeği bozdu. MasterChef 10. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 10. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 10. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 10. haftasında mavi takım avantaj oyunuyla bir gün öncesinden menüyü aldı ve hazırlıklarını yaptı. Kırmızı takım karşısında hem avantajın sahibi hem de bir yarışmacı farkıyla yarışa başladı. Şefler, her iki takım için verilen süreyi başlattı.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım, verilen süre içinde yemeklerini başarıyla tamamladı. Şefler verilen sürenin bitiminde tadımları yaptı ve sonuçları açıkladı. Kırmızı takım, ilk iki yemeğin galibi oldu. Sonraki iki yemeğin galibi de mavi takım oldu. Berabere kalan takımların beraberliğini tatlı yemeği bozdu.

Hasan yaptığı tatlıda talihsizlik yaşadı. Sergen’in yaptığı tatlı daha başarılı olduğu için 10. haftanın 1. dokunulmazlık oyununun galibi kırmızı takım oldu. Mavi takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybettiği için bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa tekrar girdiler

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef 10. haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyununda Danilo şef, kendi imza yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Önce yemeği yarışmacılara tanıttı ve onlara verdiği süreyi başlattı. Yarışmacılardan bir kaç kişi hariç kimse yemeği tam olarak tamamlayamadı.

Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapan isim Safanur oldu. Safanur, haftanın ilk eleme adayı olarak Araz’ın ismini verdi. Araz, 10. haftanın ilk eleme adayı oldu.

1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Haftanın 2. eleme adayını belirlemek üzere takımlar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Hasan oldu. Böylelikle haftanın ilk iki eleme adayı; Araz ile Hasan oldu.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununda yarışmacıları bir sürpriz bekliyor. Bire bir başlayan oyun, diğer yarışmacıların tek tek oyuna katılmasıyla devam edecek. Bakalım haftanın 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 9. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler