Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra'yı Boşanmaktan Vazgeçiren...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra’yı Boşanmaktan Vazgeçiren Sebep Ne?

Fox Tv’nin gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Sergen’in birlikte olduğu kadını bulup konuşuyor. Sergen, Jale’yle görüşmeye gittiğinde Azra’yla karşılaşıyor. Azra, Songül ile Alpay’ın davasını kazanıyor. Ama annesinin iflas ettiğini duyunca işinden istifa ediyor. Sergen, Azra’nın boşanma açıklaması beklerken şok oluyor. Azra’yı son anda boşanmaktan vazgeçiren sebep ne?

Salı Dizileri 2021

Azra’yı Boşanmaktan Vazgeçiren Sebep Ne?

Evlilik Hakkında Her Şey 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, Jale’yi buluyor ve onunla konuşuyor. Ona, çocuğu olup olmadığını soruyor. Oda, olmadığını söyleyince asla kendisini ve Sergen’i çocuklarıyla tehdit etmemesi konusunda onu uyarıyor. Daha sonra Jale’nin olduğu yere Sergen geliyor. Kapıyı, Sergen’e Azra açıyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sergen, Jale’den Azra’yla kendisini yalnız bırakmasını istiyor ve ona o kadının kendisini yardıma ihtiyacı olduğu için oraya geldiğini, onunla bir ilişkisinin olmadığını söylüyor. Azra, ona inanmayıp orayı terk ediyor.

Yıldırım’ın evine valiziyle bir kadın geliyor. Songül ile Alpay davasının günü yaklaşıyor. Bir gün kala Sanem, Alpay’ın hesaplarını inceleyen avukatı arayıp işinden geri çekmesini sağlıyor. Erman, yana döne yeni bir avukat arıyor. Sergen, o avukatın yerine Azra’ya yardım etmek istiyor.

Alpay’ın, yurt dışına büyük miktarda para aktardığı ve vergi kaçırdığını Sergen buluyor. Son ana kadar Alpay, Çolpan’dan bunu saklıyor. Ortaya çıkınca da Songül’ün isteklerini kabul etmek zorunda kalıyor. Boşanma davası anlaşmalı olarak bitiyor. Songül, holdingin büyük hissenin sahibi oluyor.

Erman, bu başarı karşısında Azra’dan ne dilerse yapacağını söylüyor. Oda, tüm elemanlarına bir maaş ikramiye vermesini istiyor. Daha sonra Erman’la konuşup istifa ettiğini söylüyor. Çolpan ise, elemanlarına veda edip şirketi kapattığını açıklıyor.

Jale, kocasından dayak yemiş gibi Sergen’le buluşuyor. Ona, kocasının silahla onun peşine düştüğünü söylüyor. Sonra arabasına binip yaptığı dayak makyajını siliyor. Azra, annesine işinden istifa ettiğini bundan sonra birlikte sıfırdan başlayacaklarını söylediği sırada Erman geliyor.

Erman, Çolpan’a şirketleri birleştirmeyi teklif ediyor. Çolpan, bu teklifi elemanlarının hepsini işe alması şartıyla kabul ediyor. Erman ise, kendisinin de bir şartı olduğunu şirketinde sadece onu istemediğini söylüyor. Çolpan, yinede bu teklifi kabul ediyor.

Azra, aile bir araya gelmişken kendisinin Sergen’le boşanacağını açıklamaya hazırlanıyor. Ancak Azra’ya bir telefon geliyor. Herkes Azra’nın boşanma açıklaması yapacağını beklerken o, kocasına güvendiğini ve ondan boşanmak istemediğini açıklıyor. Azra, son anda neden boşanmaktan vazgeçiyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Alpay Davasını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler