Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Sonunda Düşüp Bayılıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Sonunda Düşüp Bayılıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Esat, Gülben’le evlenince onların evinde kalmak istemiyor. Hikmet, çocuklarının yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu yüzlerine vuruyor. Safiye, Gülben için normal davranıp Esat’ın evine gelin bohçası götürmeyi kabul ediyor. Orada Şennur’un kocasıyla konuşmasını duyup kendisini kaybediyor. Safiye, sonunda düşüp bayılıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Sonunda Düşüp Bayılıyor!

Masumlar Apartmanı 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esat, Han’a kesinlikle evlendikten sonra onların kurallarıyla ve onların evinde yaşamak istemediğini söylüyor. Daha sonra Gülben’le konuşup, onların evlerinde onların kurallarıyla yaşamaya zorladıkları İnci’yi hatırlatıyor.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, Esat’ın evinde yaşamak istemiyor. Bu durumu duyan Hikmet, onlara Esat’a engel olmamalarını söyleyip ne kadar bencil davrandıklarını yüzüne vuruyor. Hatta, bir an evvel evden kurtulup annelerinin kurallarından kurtulup hayata karışmalarını istiyor.

Safiye, Gülben için o eve gelin bohçası götürmeyi kabul ediyor. Prova yapmak için İnci’nin dedesinin evine giriyor. Onunla sohbet edip, İnci’nin kendileri hakkında kötü bir şey konuşmadığını duyunca çok üzülüyor.

Esra, Rüya’nın Han’a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu onun çizdiği fotoğraflardan anlıyor. Valizini hazırlayıp onu evinden kovuyor. Rüya, giderken Han görüyor ve ondan annesinin evine gitmemesini istiyor.

Han, ablasının her istediğini yapıp onu Esat’ın evine götürüyor. Şennur, evi ve gelinlerini onlara karşı hazırlıyor. Eve vardıklarında Safiye, zorda olsa içeri giriyor. Onların ikram ettiği hiçbir şeyi yemediği gibi onların yeme yemelerinden de rahatsız olup fenalık geçiriyor.

Gülben, ablasına evi gezdirme bahanesiyle onların yanından uzaklaştırıyor. Safiye, aşağı inerken Şennur’un kocasıyla telefonda kavga ettiğini duyuyor. Onun Esat’ı Gülben’le evlendiği için evlatlıktan ret ettiğini Şennur’u da bundan sonra karısı olarak kabul etmediğini duyuyor.

O sırada annesinin hayali Safiye’nin karşısına geliyor ve onunla konuşmaya başlıyor. Han, ablasının fenalaştığını duyup koşuyor. O sırada Safiye, onlara kardeşini onlara vermeyeceğini, Esat’ın şimdiye kadar kadınlara para yedirdiğini söyleyip fenalaşıp yere düşüp bayılıyor.

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben’le Kendi Evinde Yaşamak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler