Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla'dan Ayrılma Kararı...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’dan Ayrılma Kararı Alınca İşinden Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 19. yeni bölümüyle 29 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ekrem ile Elif’in, nişan törenleri için iki aile bir araya gelir. İsteme töreni olduktan sonra Ozan, Esra’ya bundan sonra onunla arkadaş olmak istediğini söyler. Oda kabul eder ve ikili el sıkışır. Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Çağla’dan ayrılma kararı alınca işinden oluyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Çağla’dan Ayrılma Kararı Alınca İşinden Oluyor!

Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Çağla’dan boşanma kararı alıyor. Çağla ise, dertleşmek için yine Mert’in yanına koşuyor. Ozan’ın Çağla’dan boşanma kararından sonra onun işine son veriliyor. Bunu duyan Esra, Çınar’a bunun haksızlık olduğunu söylüyor. Öyle olunca Esra’nın Çınar’la arası bozuluyor. Ozan, Esra’ya birbirlerinden başka çareleri olmadığını söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 19. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağla’nın Esra’yı suçlamasından sonra Ozan, onu korur. Ozan, Esra’nın o görüşmeye gittiğinden kendisinin haberi olduğunu ve bunu yapan kimse bulacağını söyler. Çağla, tutuşmaya başlar.

Esra, bu konuşmadan sonra Çınar’ın yanında olmadığını görünce üzülüp eve gider. Ekrem ile Elif, evlenme kararı alır. Bunu ailelerine açıklayınca büyük bir tepkiyle karşılaşır. İki sevgili Zeynep’in evine sığınır.

Onlardan haber alamayan Ozan ile Esra, onları aramak için birlikte yola koyulur. Esra, onların gidebileceği yere Ozan’la birlikte gider. Ozan’ın arabasını lastiği patlar. Gittikleri yerde telefon çekmez.

O geceyi ikili birlikte geçirir. Öte yandan Çınar, Esra’ya bu iftirayı kimin yaptığını bulmak için araştırma yapar ve Esra’nın buluştuğu kadınla görüşür. Ondan, şirketin yeni projesini Esra değil ablası Çağla’nın verdiğini söyler.

Çınar, bunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez ve kardeşini arayıp onunla görüşmek ister.  Çağla, Çınar’a Esra’ya attığı iftirayı itiraf eder. Öte yandan Çağla, Mert tarafından görüşmek için tehdit edilir.

Çağla, Mert’i susturmak için ona papa teklif eder. Oda kabul eder. Ama ondan vazgeçmek gibi bir niyeti olmadığını da vurgular. Ozan, Çağla’yla yemeğe çıkıyor. Onunla çıktığı yemekte, onun Esra’ya kurduğu tuzağı öğrendiğini ve ne yaparsa yapsın onunla olamayacağını söyleyip yüzüğünü fırlatıp atar.

Aşk Mahtık İntikam 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’ya Arkadaş Olmayı Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler