Ana SayfaDizilerAda Masalı 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz'ın Babası Haziran'ı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz’ın Babası Haziran’ı Kaçırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz, Haziran’la tartışıyor. Ancak onun patronuyla konuşup Haziran’ın işe tekrar girmesini sağlıyor. Ona bir de hayallerindeki gibi bir ev ayarlıyor. Otelin yandığını duyunca Ada’ya geri dönüyor. Poyraz’ın babası Haziran’ı kaçırıyor. Onu bir yerde hapis tutmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz’ın Babası Haziran’ı Kaçırıyor!

Ada Masalı 20. bölüm 1. ön izlemesinde; Haziran, Poyraz’ın babası tarafından kaçırılıp bir yere kapatılıyor. Onu serbest bırakma karşılığında Poyraz’dan para istiyor. Bakalım Poyraz, Haziran’ı kurtarmak için onun istediklerini yapacak mı?

İşte Ada Masalı 20. bölüm ön izlemesi….

ADA MASALI 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz ile Haziran, çok kötü bir şekilde tartışıyor ve birbirlerini bir daha görmek istemediklerini söylüyor. Haziran ile Poyraz, Alper’in Melisa’yı isteme töreni için tekrar bir araya geliyor. Melisa’nın hazırladığı tuzlu kahve Poyraz’a denk geliyor.

Haziran, Melisa’nın yüzüğünü parmağına takıyor. Ama çıkaramayınca Poyraz onu yardım ediyor. Poyraz, İzmir’den ayrılmadan önce Haziran’ın patronuyla görüşüp onu işe geri almasını istiyor.

Haziran, tekrar işine çağrılıyor. Poyraz, Haziran’ın kalabileceği bir ev bulup ayarlıyor. Alper ile Melisa, evi kendileri bulmuş gibi yapıp Haziran’a gösteriyor. Haziran, Poyraz’la evlilik hayalleri kurarken düşündükleri gibi bir evle karşılaşınca hemen evi tutuyor.

Poyraz’ın babası adaya dönüyor. Ayten’in karşısına çıkıp ona tehditler savuruyor. Poyraz’ı öldürmeye çalışanın da onun olduğu ortaya çıkıyor. Otelinin yandığını duyan Poyraz adaya geri dönüyor. Batu, İdil’in hayaliyle konuşmaya başlıyor.

İdil, Batu’nun durumundan haberi olmadan onu Beyazıt ile kıskandırmaya çalışıyor. Batu’nun parayla tuttuğu ve İdil’i kıskandırmaya çalıştırdığı kadının sevgilisi geliyor. Büyük bir tartışma yaşanıyor. İdil, Batu’yu kurtarmak için kavganın içine atlıyor.

Ada’da, akıl hastanesinden kaçan biri olduğu yayılıyor. Ondan korunmak için herkes tedbirini alıyor. Fatih, Selma’yı ve kızını korumak için onların evine taşınıyor. Otelin yandığını öğrenen Haziran, adaya geliyor.

Ama orada Poyraz’ın babası tarafından tuzağa düşürülüyor. Poyraz, Haziran’ın kaçırıldığı haberini alıyor. Onun hayatından endişe etmeye başlıyor.

 Ada Masalı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Haziran’ın Başına Kötü Bir Şey…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler