Ana SayfaDizilerYargı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Mı Vuruluyor Yoksa Zafer Mi?

İlgili Postlar

Yargı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Mı Vuruluyor Yoksa Zafer Mi?

Kanal D’nin gözde dizisi Yargı, 7. yeni bölümüyle 31 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin, kız kardeşinin katilinin Engin olduğunu öğrenir. Ilgaz, Ceylin’in yanlış bir şey yapmaması için onu nezarette tutar. Çınar’ın, cinayet saatinde başka bir yerde olduğu görüntülerle ispatlanır. Yekta, masum birine suçu atmak için işe koyulur. Çınar’ın serbest bırakıldığını duyan Zafer, silah alıp onun karşısına çıkar. Yargı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çınar mı vuruluyor yoksa Zafer mi?

Pazar Dizileri 2021

Çınar Mı Vuruluyor Yoksa Zafer Mi?

Yargı 7. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz ile Ceylin’in evlendiğini duyan Pars çılgına dönüyor. Ilgaz’ın eski nişanlısı da bu evliliği duyunca şok oluyor. Beklenmedik bu evlilik dengeleri şimdiden değiştiriyor. Öte yandan Zafer kızının katili olduğunu düşündüğü Çınar’dan intikam almak için yemin ediyor. Çınar’ı köşeye kıstıran Zafer silahını doğrultuyor. Çınar kendisini kurtarmaya çalışırken silah bir anda patlıyor. Kim vuruluyor?

İşte Yargı 7. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, kız kardeşinin katilinin en yakın arkadaşı Engin olduğunu öğrenir. Ilgaz, sinir krizi geçiren Ceylin’i sakinleştirmek için onu nezarete kapatmak zorunda kalır. Yekta, Engin’i arayıp hemen bıraktığı parayı geri alıp yanına gelmesini ister.

Arabada bekleyen Engin, her şeyi görür. Engin, babasının yanına gider. Yekta, oğluna o gece neler olduğunu eksiksiz anlatmasını ister. O da tek tek cinayeti nasıl işlediğini, daha sonra onu çöpe atmak için kayıtsız bir araba kiraladığını anlatır. Yekta, Engin’in kiraladığı arabayı satın almak için kiralama şirketini arar.

Arabanın kayıp olduğunu, Engin’in arabayı aldığı gün trafik cezası yediğini öğrenir. Çınar, hastaneden taburcu olmadan önce Ilgaz ile Ceylin, onunla konuşup Pars’a ifade vermeye ikna eder. Çınar, önce konuşmayı istemez. Ama arkadaşının kendisini sattığını, yalan ifade verdiğini öğrenince o gece neler oldu tek tek anlatır.

Çınar’ın bir marketten alış veriş yaptığını öğrenen Pars, hemen araştırma yapılmasını ister. Eren, bizzat ilgilenir ve Çınar’ın cinayet işlendiği saatlerde başka yerde olduğunu ispatlayan görüntüleri ele geçirir. Çınar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Osman, cinayet günü Zümrüt’le beraber olduğuna dair ifade vermişti. Onun ifadesine istinaden evli olan Zümrüt, karakola ifade için çağrılır. Zümrüt ile Osman, yasak aşklarının ortaya çıkacağı için çok korkar.

Zafer, alı koyduğu Topal Kadir’i serbest bırakır ve gidip bir silah alır. Evdekilerle de vedalaşıp asla Ceylin’i affetmemelerini ister ve Çınar’ın peşine düşer. Pars, Ceylin’in hocanın evinden diş fırçalarını aldığını anlar. Onu ifadeye çağırır. Ceylin, almadığını söyler. Pars’ın peşini bırakmayacağını bilen Ceylin, Ilgaz’dan yalan ifade vermesini ister.

Oda asla böyle bir şey yapamayacağını söyler. İkili Pars’ın karşısına çıkar. Pars, Ilgaz’a Ceylin’in o fırçaları alıp almadığını sorar. Oda, Ceylin’le yakın akraba olduğu için şahitlik etmeme hakkını kullanmak istediğini söyler.

Ceylin, cüzdanını çıkarıp Pars’a verir. Pars, onların evlendiğine çok şaşırır. Bu arada Yekta, Çınar’ın masumiyetinin ortaya çıkmasıyla masum birini katil olarak göstermek için işe koyulur. Tüm delilleri o kişinin evine yerleştirilmesini sağlar. Zafer, Çınar’ı bulup silahını ona doğrultur.

Yargı 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Çınar’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler