Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 10. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, haftanın son dokunulmazlık oyunu için Kütahya’ya gitti. Mavi ve Kırmızı takım yörenin yemeklerini yapıp misafirlerin beğenisine sundular. Misafirler beğendikleri takımın yemeklerine oylarını kullandı. Stüdyoda oylar açıldı. MasterChef 10. bölüm 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 10. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 10. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi haftanın son dokunulmazlık oyununu Türkiye’nin farklı bir ilinde gerçekleştiriyor. Bu hafta MasterChef ekimi Kütahya’ya gitti. Mavi ve Kırmızı takım, haftanın son dokunulmazlık oyununda Kütahya’ya özgü beş çeşit yemek yapıp misafirlerin beğenisine sundu.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi ve Kırmızı takım, yöreye özgü yemekleri yapmak için büyük bir mücadele verdi. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini tamamladı. Misafirler, yemeklerin tadımını yapıp oylarını kullandı.

Ekip stüdyoya geldi ve önce dokunulmazlık oyununda yaşanan olayları konuştu. Daha sonra Danilo şef, oyların olduğu kutuyu açıp misafirlerin yemeklere göre yapılan puanları açıklamaya başladı. Kırmızı takımın oyları önde giderken, mavi takım arayı kapattı ve oylar 17’ye 17 oldu.

Beraberliğin bozulması son oya kaldı. Her iki takım yarışmacıları büyük bir heyecanla kutudan çıkacak son oya odaklandı. Son oy ise kırmızı takıma çıktı. Böylelikle haftanın 3. dokunulmazlık oyununu da kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla, mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Zaten 4 yarışmacısı eleme potasında olan mavi takımdan bireysel dokunulmazlık oyununu Burcu, Tahsin ve Safanur oynadı.

Şefler, bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılara değerlendirme ürünleri verip o ürünlerden yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Üç iddialı yarışmacı birbirinden yaratıcı yemekler yapıp bireysel dokunulmazlığı almak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle şefler, yapılan yemeklerin tadımını yapıp sonucu açıkladı.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Burcu, Safanur ve Tahsin’in yemekleri arasından en çok beğendikleri yemeği açıkladı. Tahsin, bireysel dokunulmazlık oyununun galibi oldu. Onun oyunu kazanmasıyla Burcu ve Safanur, direkt eleme potasına düştü.

Böylelikle 10. haftanın eleme adayları; Araz, Hasan, Ateş, Mert, Burcu ve Safanur oldu.

 MasterChef 10. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler