Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Şirket Hisselerini Cavit'e Satmak...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Şirket Hisselerini Cavit’e Satmak İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet’in telefonuna videonun aslı geliyor. Nalan içeri girince Hayri, o görüntüleri görmesin diye hemen bilgisayarı kapatıyor. Rafet, Sedat’ı mirasından men ediyor. Ama Sedat, elindeki evrakı alıp kaçıyor. Camdaki Kız 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, şirket hisselerini Cavit’e satmak istiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat Şirket Hisselerini Cavit’e Satmak İstiyor!

Camdaki Kız 18. bölüm 1. fragmanında; Sedat, şirketin başına geçeceğini düşünerek hisselerini babasının üzerine devrediyor. Ama onun açıklamasından sonra evrakı alıp şirketten koşarak kaçıyor. Soluğu Cavit’in yanında alıyor ve ona şirket hisselerini ona devretmek istediğini söylüyor.

İşte Camdaki Kız 18. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülcihan ile Rafet’in, evlilik yıl dönümü gecesinde yayınlanan videoyu herkes pür dikkat izlemeye başlıyor. Rafet’in telefonuna bir video geliyor ve onu görünce fenalaşıyor. Hayri, onları otoparkta gördüğü için daha sonra neler olacağını bildiği için o görüntüleri Nalan’ın görmesini istemiyor.

Hemen gidip bilgisayarın fişini çekiyor. Rafet, ikinci kalp krizini de orada geçiriyor. Gülcihan, hastaneye kaldırılan Rafet’in ikinci kez kalp krizi geçirdiğini öğreniyor. Hayri’yi sıkıştırıp onun ilk kalp krizini geçirdiğinde neler olduğunu, onu nasıl bulduğunu soruyor. Ama Hayri ona bir şey söylemiyor.

Ertesi gün Rafet, Cana’nın evine gidiyor. Ona çocukları üzerinden çok güzel bir konuşma yapıyor. O sırada ısrarla Sedat arıyor. Rafet, ondan telefonu açmasını istiyor. Sedat, Cana’ya babasının hiçbir şey anlamadığını yine yırttıklarını söylüyor.

Ona, babasının şirketi kendisine bırakacağı için heyecanlı olduğundan bahsederken Cana, onunla bir daha görüşmek istemediğini söylüyor. Rafet, çocuklarına şirketi kime bırakacağını açıklayacağını söylüyor. Selen’le de ayrı görüşüp şirketi ona bırakacağını, ama bundan kimseye bahsetmemesini istiyor.

Selen, babasına hamilelik yalanı uydurduğu için çok pişman oluyor. Muzo, Selen’e hamile olmadığını anladığını söylüyor. Nalan, annesinin isteğiyle ilk kez dışarı yemeğe gidiyor. Onun böyle değişmesine bir anlam veremiyor ve ona kendisinin doğum gününde kimi kaybettiğini soruyor.

Feride, durumu geçiştirip Nalan için dekolte kıyafetler almaya gidiyor. Ondan kocasını elinde tutması için şatafatlı giyinmesini istediğini söylüyor. Nalan, annesine Sedat’la ilgili kendisinin bilmediği bir şey mi olduğunu soruyor. Ondan bir cevap alamıyor.

Rafet, çocuklarını topluyor. Şirketi kime bıraktığını açıklamadan önce hisselerini kendilerine devretmelerini istiyor. Önce Sedat, kendisine uzatılan evrakı imzalıyor. Sonra, o videoda neler olduğunu bildiğini, o videoyu ise Levent’in çektiğini söylüyor.

Selen’den, hemen kocasından boşanmasını istediğini, sonra Sedat’a, onu tüm mirasından men ettiğini açıklıyor. Bunu duyan Sedat, imzaladığı kağıdı kapıp koşarak şirketten kaçıyor.

Camdaki Kız 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rafet’in Kararları Aileyi Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler