Ana SayfaDizilerYasak Elma 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız'ın Kapısına Gelip Ondan...

İlgili Postlar

Yasak Elma 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’ın Kapısına Gelip Ondan Af Diliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 118. yeni bölümüyle 1 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asuman, Çağatay’ın telefon konuşmasına şahit olup onu takip eder. Onun karşısına çıkıp kızını aldattığını bildiğini söyleyip Çağatay’ı uyarır. Yıldız’ın şampuanı yok satar ve bu çıkışı nedeniyle firma ona ödül verir. Ödül gecesinde Yıldız, Çağatay’la Kumru’yu rezil eder. Yasak Elma 118. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çağatay Yıldız’ın kapısına gelip ondan af diliyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Yıldız’ın Kapısına Gelip Ondan Af Diliyor!

Yasak Elma 118. bölüm 1. fragmanında; Yıldız Çağatay’a, ondan boşanacağını söyleyip evi terk ediyor. Çağatay, Yıldız’ın kaldığı evin kapısına dayanıp onu çok sevdiğini söylüyor. Ama Yıldız onu eve almıyor. Ender, bu ihaneti kendi lehine çevirip Doğan’a akıl veriyor. Doğan, kızının yanında olduğu konusunda bir açıklama yapıyor. Üzerine Kumru, Yıldız’ın karşına çıkıyor.

İşte Yasak Elma 118. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 117. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, Çağatay’la buluşmaya giderken Yıldız’ın afişlerinin asıldığını görüp onunla konuşmak için geri döner. Yıldız, Çağatay’ın yanına bir kadının geldiğini gördüğü sırada Kumru gelip onunla konuşmak istediğini söyler.

Kumru, reklam yüzü olduğu firmayla onun anlaştığını gördüğünü ve çok şaşırdığını söyler. Oda, onun o firmadan kovulmasıyla bir alakası olmadığını söyler. Kumru gittikten sonra Yıldız, görüntüleri izlemeye devam eder ve annesinin Çağatay’ın yanına gidip ondan hesap sorduğunu görür.

Asuman, Çağatay’ın telefon görüşmesine şahit olup onun kızını aldattığını anlayıp onu takip eder. Çağatay’ı uyarıp gider. Asuman’ın bu işe karışmasıyla Yıldız’ın planı alt üst olur. Çağatay, Kumru’ya mesaj geçip gelmemesini ister. Kumru, ekildiğini düşünüp Çağatay’a onunla bir daha görüşmek istemediğini söyler.

Asuman, Ender’e gidip olanları ona anlatır. Ender, Feyza’dan şüphelenir ve Çağatay’ın Yıldız’ı kiminle aldattığını bulmak için onlara sürpriz bir evlilik yıl dönümü partisi düzenlienir. Doğan, Kumru’yla partiye gelir. Kumru, partinin Çağatay’la Yıldız’ın evlilik yıl dönümü partisi olduğunu öğrenince tuvalete kaçar.

Daha sonra partiyi terk eder. Asuman, Feyza’nın yanına gidip ondan damadının peşini bırakmasını ister. Yıldız, Feyza’yla konuşup annesi adına özür dilemek istese de o gider. Feyza, ertesi gün işe de gitmez. Yıldız, annesine ısrarla Feyza olmadığını söyler.

Asuman, Yıldız’ın Feyza olmadığını söylemesiyle kafası karışır. Gidip Ender’e durumu anlatır. Doğan, Yıldız’ın Kumru’yu bildiğini anlar ve onu takip ettirir. Yıldız’ın avukatlık ofisine gittiğini öğrenince emin olup onunla konuşmak ister. Ancak Yıldız’a ulaşamaz.

Arzu’dan Kumru’nun Yıldız’ın partisine gittiğini öğrenen Doğan, rezillik çıkmasına engel olmak için koşarak oraya gider. Yıldız, ödülünü aldıktan sonra önce kocasını sahneye davet eder. Daha sonra Kumru’yu davet eder. Kumru’nun kocasının metresi olduğunu tüm basının önünde ifşa eder.

Doğan, oraya yetiştiğinde Yıldız’ın sahnede her şeyi herkese anlattığını görür. Çağatay ile Kumru, donup kalır. Ne yapacaklarını bilemez.

Yasak Elma 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’la Kumru’yu Rezil Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler