Ana SayfaDizilerElkızı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo'yu Jandarmaya Seher Mi İhbar Ediyor?

İlgili Postlar

Elkızı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo’yu Jandarmaya Seher Mi İhbar Ediyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı, 2. bölümüyle 30 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, babaannesine yangını kendisinin çıkarttığını ölenin de öldürenin de kendi kanından olduğunu, şimdi ne yapacağını sorar. Cavidan, Ezo’yu ağlamaya zorlar. Ezo, jandarmanın kapısına teslim olmak için gider. Elkızı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ezo’yu jandarmaya Seher mi ihbar ediyor?

 Cumartesi Dizileri 2021

Ezo’yu Jandarmaya Seher Mi İhbar Ediyor?

Elkızı 2. bölüm 2. fragmanında; Ezo, babaannesine oğlunun annesini öldüğünü bilip bilmediğini soruyor. Harun, Ezo’yu elde etmek için harekete geçiyor. Ezo, kendisine geldiğinde Harun’un yanında yarı çıplak bir vaziyette buluyor. Seher, Bekir’in başında ona bunu yapanların dışarıda olduğunu söylerken, soruşturmayı yürüten komutan onu duyuyor. Ondan, bildiklerini anlatmasını istiyor. Jandarmalar Ezo’yu göz altına alıyor.

İşte Elkızı 2. bölüm 2. fragmanı….

ELKIZI DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ezo, annesinin babasının baskıları yüzünden intihar ettiğini düşünür. Resul, kızının evden çıkmasına bile izin vermez. Liseyi gizlice dışarıdan bitiren Ezo, askerde olan Ali’yle bir anlaşma yapar. Üniversite sınavını kazanırsa kendisiyle formalite bir evlilik yapmak için anlaşır.

Evde Ezo’ya sadece evin hizmetçisi Esma arka çıkar. Esma’nın yardımıyla Ezo, gizlice evden çıkıp üniversite sınavına girer. Eve dönerken öküz Ezo’yu kovalamaya başlar. Harun onu görüp kurtarır. Cavidan, Ezo’yu görür ve onu Harun’la buluştuğunu düşünür.

Resul, bir şey fark etmeden Ezo eve döner. Ama yine babasıyla tartışma yaşar. Ayfer, Ezo’nun annesinin kıyafetleriyle dolaşmasından rahatsız olur. Ezo, annesinin kıyafetlerini yakarken Ayfer’i görür. Ona engel olmaya çalışırken Bekir gelip Ezo’yu tokatlar. Ezo’nun köpeği Cesur, Bekir’e saldırır oda, silahını çıkarıp köpeği öldürür.

Nermin, Resul’le buluşup ondan ipotekte olan evini kurtarmak için para ister. Oda kabul eder. Nermin’in oğlu Harun, Ezo’yu sabah gördüğünü ağzından kaçırır. Resul, eve gelip Ezo’yu tartaklamaya çalışır. Ama onun elinin yüzünün kan içinde olduğunu görünce bırakır.

Kim Ezo’yu dövdü ise hak etmiş olacağını düşünür. Ona arka çıkan Esma’yı da evden kovar. Resul, evde bir davet düzenler. Ezo, günlerce hiçbir şey yemez. Davete katılması için Ezo’ya bir elbise verilir.

Ezo, o elbiseyi giymez ve kendisini babasının öldürmesini göze alıp annesinin gelinliğini giyip davetlilerin yanına iner. Resul, Ezo’yu odasına kapatıp dövmeye başlar. Onu annesinin kendisini attığı balkona doğru götürüp Ezo’ya, annesi gibi onu da oradan atıp öldüreceğini söyler.

Ezo, annesini babasının öldürdüğünü öğrenince, bir bidon benzin alıp her yere döker ve evi ateşe verir. Daha sonra annesinin mezarına gider. Yangında Resul ile Ayfer ölür. Eve yangını soruşturmak üzere jandarma gelir.

Elkızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Suçunu İtiraf Etmeye Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler