Ana SayfaDizilerMasterChef 10. Haftasının Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 10. Haftasının Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, eleme gecesiyle ekrana geldi. 6 eleme adayı ilk turu geçmek için büyük bir mücadele etti Üç yarışmacı ilk turu başarıyla tamamlayıp yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. Geriye kalan üç yarışmacı ise son turda Mehmet şefin imza yemeğine en yakın tabağı yapmak için mücadele etti. MasterChef 10. haftasının elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 10. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 10. Haftasının Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 10. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Oyunlar başlamadan önce şefler oyuncularla geçen hafta hakkında konuştu. Daha sonra kutular açıldı ve yarışmacılar Haş Haş ürünüyle en yaratıcı yemeklerini yapmaya başladılar.

İLK ELEME TURU!

Yarışmacılar var güçleriyle en iyi yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, tabakların tadımlarını yaptı. Danilo şef, Hasan’ın yaptığı mükemmel tabak karşısında kaşık fırlattı. Hasan, bu sonuç karşısında çok mutlu oldu ve ilk eleme turunu birinci olarak tamamlamış oldu.

İlk eleme turunun ikinci en başarılı tabağı Burcu’nun tabağı seçildi. Burcu, yaptığı tabakla en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Üçüncü en başarılı tabak ise Araz’ın tabağı oldu. Araz’da, yarışmada kalmaya devam ettiği için çok mutlu oldu.

İKİNCİ ELEME TURU!

Geriye Mert, Safanur ve Ateş kaldı. Üç yarışmacıdan Mehmet şefin imza tabağına en yakın tabağı yapmaları istendi. Süre başladı. Verilen süre içinde üç yarışmacı da yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Üç yarışmacı arasından Mehmet şefin imza tabağına en yakın ve başarılı tabağı yapan Mert oldu. Mert, elenmekten kurtulduğu için mutlu oldu. Ama geriye kalan iki arkadaşından birinin eleneceği için üzüntü duyduğunu açıkladı. Arkadaşları Mert’i alkışlarla karşıladı.

Safanur, son eleme turunu ikincilikle tamamladı. MasterChef’in 10. haftasının elenen yarışmacısı Ateş oldu. Ateş, eleneceğini duyunca göz yaşlarını tutamadı. Şefler, Ateş’e tek tek sarılıp ona bu yolda başarılar diledi.

Arkadaşlarıyla vedalaşan genç yarışmacı Ateş, üzülerek yarışmadan ayrıldı.

MasterChef 10. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler