Ana SayfaDizilerYargı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Engin'le Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

Yargı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Engin’le Yüzleşiyor!

Kanal D’nin gözde dizilerinden Yargı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz’ın evliliği herkesi şaşırtıyor. Yekta, Engin’in o gece kiraladığı arabayı satın almadan Ceylin ile Ilgaz arabayı bulup araştırma yaptırıyor. Arabada İnci’nin kanı bulunuyor. Eren, Engin’i emniyete almak için yola çıkıyor. Ceylin, Engin’le yüzleşiyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Engin’le Yüzleşiyor!

Yargı 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Pars, Ilgaz’ın Ceylin’le soruşturmaya tanıklık etmemek için evlendiğini anlıyor. Ama bir şey ispatlayamıyor. Onların sahte bir evlilik yaptığını herkese yayıyor. Ilgaz, Neva’nın yanına gidip Ceylin’le evlendiğini söylüyor. Neva, onların evlendiğini duyunca büyük bir şok yaşıyor.

YARGI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars, taksiciyi bulan kişinin Ilgaz’ın hapishanede olan dedesi olduğunu öğrenip onun hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Yekta, oğlunun İnci’nin öldüğü gece hastanede olduğunu ispatlayacak sahte deliller ayarlıyor. Ona da harfi harfine nasıl ifade vereceğini uygulamalı olarak ezberletiyor.

Yekta, araba kiralama şirketinde oğlunun o gece kiraladığı arabanın geldiğini öğreniyor ve hemen arabayı satın almak için oraya adam gönderiyor. Ceylin ile Ilgaz’da, arabanın izini buluyor. Abanın satıldığını öğrenen Ceylin, arabayı takip edip arkadan arabaya çarkıyor.

Ilgaz, tutanak için polis çağırıyor. Eren’den hemen arabayı incelemesini istiyor. Arabada İnci’nin kanı bulunuyor. Ceylin, Pars’ın yanına gidip ofiste Engin’e ait bir trafik cezası bulduğunu söyleyip evrakı ona veriyor.

Daha sonra Eren gelip Pars’a, arabanın içinden İnci’nin kanının bulunduğuna dair belgeyi veriyor. Pars, Ilgaz’ın yanına gidip ona hafiyecilik mi oynadığını soruyor. O da aracı süreni şüpheli bulduğunu ve arabayı incelettiğini söylüyor.

Yekta, İnci’nin öldüğü gün otel odasında sevgilisiyle beraber olan Osman’ın otel kayıtlarını sildiriyor. Zümrüt’de o gece onunla olmadığına dair ifade veriyor. Osman’ın evine arama emri çıkıyor. Aramada Yekta’nın yerleştirdiği deliller bulunuyor.

Bu arada Zafer, Çınar’ı silah zoruyla önce İnci’nin mezarına götürüp kızından af dilemesini istiyor. Daha sonra onu bir depoya götürüyor. Zafer’le Çınar, boğuşmaya başlıyor. Silah patlıyor ve Zafer vuruluyor. Hastaneden yeni çıkan Çınar’ın, ameliyat yeri kanadığı için oda orada bir süre baygın kalıyor.

Kendisine gelince eve dönüyor ve babasından kendisini kurtarmasını Zafer’i öldürdüğünü söylüyor. Eren, Engin’i emniyete almak için yola çıkıyor. Ilgaz, Ceylin’e ulaşamayınca onun Engin’in yanına gittiğini anlıyor. Ceylin, Engin’le yüzleşiyor. Onun kardeşini öldürdüğünü bildiğini ima edip şimdi ona ne yapması gerektiğini soruyor.

 Yargı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Engin’e Her Şeyi Bildiğini Söyleyecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler