Ana SayfaDizilerYasak Elma 119. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Katıldığı Programda İlişkisini İnkar...

İlgili Postlar

Yasak Elma 119. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Katıldığı Programda İlişkisini İnkar Etmiyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma, 118. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun ilişkisini ifşa ettikten sonra evi terk ediyor. Çağatay, Yıldız’dan af dilemek için kapısına dayanıyor. Doğan, basın toplantısı yapıp kızının iftiraya uğradığını açıklıyor. Ama Kumru, katıldığı programda ilişkisini inkar etmiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Katıldığı Programda İlişkisini İnkar Etmiyor!

Yasak Elma 119. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, ödül aldığı törende kürsüye Çağatay ile Kumru’yu yanına çağırıp onların ilişkisini ifşa ediyor. Doğan, kızını alıp hemen oradan uzaklaşıyor. Çağatay ise, Yıldız’ın yaptığı şeyin şokunu yaşıyor. Yıldız’ın reklam yüzü olduğu şampuanın satışları patlıyor.

YASAK ELMA 118. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ödül töreninden bir gün önce Yıldız, bir ev tutuyor ve annesine durumu anlatıyor. Ondan Halt Can’ı alıp sabah o eve gitmesini ve telefonlarını kapatmasını istiyor. Yıldız, törenden sonra yeni evine gidiyor.

Çağatay, eve döndüğünde Yıldız’ın annesi ve oğluyla evden ayrıldığını öğrenip kahroluyor. Hemen, Kumru’nun telefon numarasını silip engelliyor. Doğan ise, kızından bu yaptığının hesabını soruyor.

Kumru ise babasına, Çağatay’ın evliliğinde mutlu olmadığını o yüzden onunla birlikte olduğu açıklamasını yapıyor. Ender, bu yaşananlar karşısında şok oluyor. Hemen, Yıldız’ın yanına gidip onun yanında olduğunu bilmesini istiyor.

Öte yandan da Doğan’ı elinde tutmak için onun yanındaymış gibi görünüyor. Ona, kızının arkasında olduğunu söyleyen bir açıklama yapması konusunda akıl veriyor. Yıldız, avukatıyla görüşüp Çagatay’la boşanmaya karar veriyor.

Kumru, Yıldız’ın yanına gelip Çağatay’la gerçek bir aşk yaşadığını söyleyip ona birlikte çekindikleri fotoğrafları gösteriyor. Çağatay, Yıldız’dan ayrılmak istemiyor ve kapısına gelip ondan af diliyor. Asuman, Çağatay’ın Yıldız’a nasıl yalvardığını videoya çekip Kumru’ya gönderiyor.

Doğan, kızıyla birlikte basının önüne açıklama yapmak üzere çıkıyor. Açıklamada kızının iftiraya uğradığını söylüyor. Ender, Caner’den Arzu’nun evinde dinleme cihazı yerleştirmesini istiyor. Eline geçen konuşma kaydıyla Doğan’ın yanına gidip ona Arzu’nun ona ihanet ettiğini söylüyor.

Ama Arzu, gelip Ender’in kendisinin evine dinleme cihazı yerleştirdiğini görüntülerle ispat ediyor. Arzu, Ender’e şoförünü de onun ayarladığını bildiğini söylüyor. Ender, Doğan karşısında küçük düşüyor.

Kumru, bir televizyon programına çağrılıyor. Doğan, kızına bir metin hazırlatıp o metni ezberleyip programda öyle bir açıklama yapmasını istiyor. Ama Kumru, programda Çağatay’la ilişki yaşadığının doğru olduğunu, onunla karşılıklı bir aşk yaşadığını beyan ediyor.

Yasak Elma 118. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’ın Kapısına Gelip Ondan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler