Ana SayfaDizilerKalp Yarası 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mirza Ayşe'yi Neden Takip Ediyor?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mirza Ayşe’yi Neden Takip Ediyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, eline geçen videoyu annesinin sakladığını öğrenince onu polise şikayet ediyor. Azade, soruşturma kapsamında göz altına alınıyor. Yaman, gizli tanık olarak Azade’nin aleyhinde ifade veriyor. Hande, babasını ihbar ediyor. Hüseyin de göz altına alınıyor. Ferit ile Ayşe, yeni bir ev tutup hayatlarına sıfırdan başlamaya karar veriyor. Mirza, Ayşe’yi neden takip ediyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Mirza Ayşe’yi Neden Takip Ediyor?

Kalp Yarası 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferit, annesinin bile isteye Ayşe’nin cinayetle yargılanmasına sessiz kalmasını hazmedemiyor. Onun karşısına çıkıp annesinden bunun hesabını soruyor. O sırada polisler gelip Azade’yi karakola götürüyor. Sinan, Ferit’in annesini şikayet etmesini, babasının da sessiz kalmasını hazmedemiyor.

KALP YARASI 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yaman, karakola gidip gizli tanık olarak ifade veriyor. İfadesinde Azade’nin Baha ve Ayşe’ye kin güttüğünü onları bitirmek istediğini kendi kulaklarıyla duyduğunu söylüyor. Azade’nin avukatı yeni bir gizli tanıkla onun dışarı çıkmasının zorlaştığı haberini veriyor.

Hande’nin açıklamasından sonra Yaman’ın kafası karışıyor. Onun aslında Ferit’i değil kendisini sevdiğini düşünmeye başlıyor. Betül’le de arası bozuluyor. Hande, Betül’ün yanına gidip onunla konuşuyor ve onların evliliğini bozmak gibi bir niyeti olmadığını söylüyor.

Ferit, annesinin yanına karakola gidip ona tüm kredi kartlarını, üzerine kayıtlı ne mülk varsa iade ettiğini onun mirasından bir şey istemediğini söylüyor. Ayşe ile birlikte yeni bir ev tutup birlikte yerleşiyorlar.

Hande, Azade’nin tutuklanmasından sonra kendisinin Baha’yı hapisten kaçırdığı ve onunla yaptığı anlaşmalar ortaya çıkmasın diye gidip isminin gizli kalması şartıyla babasını ihbar ediyor. Polisler gelip Hüseyin’i Baha cinayeti soruşturması kapsamında göz altına alıyor.

Daha sonra Hande, ağalayarak Yaman’ı yanına çağırıyor. Yaman da hemen onun yanına gidiyor. Hande, Yaman’a sarılıp ona yanında olduğu için teşekkür ediyor. Annesi ise Hande’nin ne yapmaya çalıştığına anlam veremiyor.

Mirza, Ayşe’nin kafesini almak için yine Ferit’i arıyor. Ayşe, kafesini satmak istiyor. Öyle olunca Ferit de kabul ediyor. Mirza, kafeyi aldıktan sonra orayı kendisinin işletmeyeceğini söyleyip orayı Ayşe’den işletmesini istiyor.

Ferit, Mirza’nın bu davranışına anlam veremiyor. Ayşe ile Ferit, bebeklerinin kalp atışını duymak için hastaneye gidiyor. Mirza orada Ayşe’yle ilgili bir tahlil yaptırıp sonuçlarını alıyor. Mirza, Ayşe’ye DNA testi mi yaptırdı? Yolsa onun kardeşi mi çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler