Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Dokunulmazlık oyunu ikişerli düello şeklinde oldu. Belli bir süre sonra yarışmacılar yer değiştirip yemeği yapmaya devam etti. MasterChef 11. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 11. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı…

MasterChef 11. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye’nin 11. haftasının ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde, Burcu, avantajını kullanıp karşı takımdan Sergen’i kendi takımına aldı ve onun yerine Pelin’i karşı takıma verdi. Şefler her iki takıma dokunulmazlık oyununda yapacakları yemekleri açıklayıp kaptanlardan yarışmacılarını yemeklere göre dağılım yapmalarını istedi.

HAFTANIN 1. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Yarışmacılar yemeklere göre sınıflandırıldıktan sonra karşı takım yarışmacılarıyla düello şeklinde yemekleri yapmaya başladı. Belli bir süre sonra şefler, yarışmacılardan yerlerini değiştirmelerini istedi. Yerleri değişen yarışmacılar daha önceki yapılmaya başlayan yemeği devam etmeye başladı.

Verilen süre bitti ve şefler, düello şeklinde yapılan yemeklerin tek tek tadımlarını yapıp hemen kazanan takımın yemeğini açıkladılar. Kırmızı takımın yemekleri açık ara ile mavi takımın yemeklerinden daha başarılı bulundu.

En çok beğenilen yemekleri yapan kırmızı takım haftanın 1. dokunulmazlığını kazanan takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Somer şef, mavi takımın karşısına kendi imza yemeğiyle çıktı. O yemeği yarışmacılara tanıtıp onlardan yemeğine en yakın yemeği yapmalarını istedi.

Bireysel dokunulmazlık için verilen süre başladı. 6 yarışmacı var güçleriyle Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele verdi. Verilen süre bitti ve şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadımını yaptı ve en başarılı tabağı yapan yarışmacının ismini açıkladı. Haftanın bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Eren oldu.

1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Eren, takımından haftanın ilk eleme adayı olarak Pelin’in ismini verdi. Pelin, haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı için yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Emre oldu. Emre, haftanın 2. eleme adayı oldu.

Böylelikle haftanın eleme adayları Pelin ile Emre oldu.

MasterChef 10. Haftasının Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler